USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Переможцями місцевих виборів будуть п'ять партій. Опитування

20 Жовтня 2020 21:16
П'ять провідних партій України отримають найбільшу підтримку населення на поточних місцевих виборах. Про це свідчить дослідження соціологічної групи «Рейтинг», проведене 16–19 жовтня.

Серед тих, хто визначився і збирається голосувати, агрегований (середній по Україні) рейтинг становить: «Слуга народу» – 16,7%, ОПЗЖ – 13,5%, «Європейська солідарність» – 13,2%, «Батьківщина» – 8,6%, «ЗА МАЙБУТНЄ» – 7,4%.

При цьому, лише партія «ЗА МАЙБУТНЄ» продемонструвала постійне зростання рейтингу протягом усього часу виборчої кампанії. Водночас вона є наймолодшою політсилою у списку лідерів – партія була створена лише цієї весни.

Інші політсили не подолали виборчого бар’єру 5%.

Опитування проводилося серед громадян України віком від 18 років на всій території країни, окрім окупованих територій. Було опитано 5 тисяч респондентів з вибіркою, репрезентативною за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews – телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,4%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus