USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Президент-популіст вкотре закликає боротися з популізмом, - нардеп

1 Березня 2018 18:46
Довгоочікувана прес-конференція президента Петра Порошенка розчарувала суспільство. Глава держави не зміг сказати нічого нового, незважаючи на те, що уникав спілкування з журналістами понад рік.

Про це в ефірі телеканалу «Еспресо TV» заявила народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич, йдеться на сайті УКРОПу.

«На жаль, очікувана прес-конференція викликала лише розчарування. Нічого нового ми не почули. Позиція президента зводиться до того, що влада бореться з популістами, та при цьому глава держави сам залишається популістом», – зауважила нардеп.

За словами Ірини Констанкевич, під час двогодинної прес-конференції президент намагався презентувати досягнення, яких насправді немає. Він говорив про виклики перед державою, проте не пропонував шляхів їхнього вирішення.

На думку нардепа, Петро Порошенко марно називає український народ своїм головним союзником. 70% українців живуть за межею бідності та навряд чи знову підтримають президента, неспроможного вирішити соціальні проблеми.

«Заяви Порошенка свідчать про наміри йти на президентські вибори. Втім, зрозуміло, що йому не вдасться виправити ситуацію – рейтинги глави держави та його політичної сили надто низькі», – додала парламентар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Побудь Президентом Показати IP 2 Березня 2018 20:39
Думаю, депутатка неправа, називаючи Президента популістом. По-перше, щоб так говорити, треба хоч в чомусь гозбиратися. По-друге, піди і побудь Президентом!...
Но а до Побудь Президентом Показати IP 3 Березня 2018 01:34
ти вже побув президентом? А може ти є лиш всезнайком? Ти напевно не изнаєш ще про те, що президент і всі хто є біля нього мають бути ПАТРІОТАМИ своєї країни і мають любити і поважати так країну як і її ноарод. Пані Ірина є якраз тою, яка любить Україну і поважає її народ. У цій ситуації твоє бачення фунта клаків не стоїть....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus