USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Привласнення мільйонів Ощадбанку: суд арештував заступницю голови банку

25 Жовтня 2018 16:50
Солом'янський райсуд взяв під варту заступницю голови правління цього банку Ірину Земцову, яку підозрюють у причетності до заволодіння 20 мільйонами доларів Ощадбанку.

Таке рішення було ухвалене у четвер, 25 жовтня, повідомив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Валентин Мусіяка, пише Українська правда.

За його словами, САП просив суд взяти Земцову під варту із заставою у 50 мільйонів гривень, але суддя вирішив призначити альтернативу у 7 мільйонів гривень застави.

Мусіяка зазначив, що у разі внесення цієї суми, на неї буде покладено низку обов'язків.

Зокрема, Земцева має носити електронний браслет, здати всі паспорти, а також їй забороняється спілкуватися з іншими фігурантами справи та інше.

Прокурор додав, що паралельно в різних суддів проходять засідання відносно інших фігурантів і вже є рішення щодо двох чи трьох підозрюваних щодо взяття їх під варту. Кого саме він не уточнив.

Як повідомлялося, у справі про привласнення коштів державного "Ощадбанку" правоохоронці затримали сина народного депутата Станіслава Березкіна Максима.

Раніше НАБУ і САП повідомили, що розслідують заволодіння 20 мільйонами доларів США державного банку, організоване народним депутатом.

Правоохоронці не назвали ім'я депутата, однак за даними журналістів, йдеться про Станіслава Березкіна. Крім того, саме Березкін із сином були засновниками холдингу "Креатив", про який каже слідство.

У САП пообіцяли найближчим часом направити до ГПУ подання на зняття недоторканності з нардепа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 25 Жовтня 2018 17:05
Пiсля того майдану красти почали ше бiльше чем за януковича
123 до Анатоль_ Показати IP 25 Жовтня 2018 19:50
Янукович вор огого, смотри как на колени поставил Донбасс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus