USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Радники Терези Мей подали у відставку через критику виборчої кампанії

10 Червня 2017 19:29
Найближчі радники прем'єр-міністра Британії Терези Мей подали у відставку після виборів, на яких консерватори втратили свою більшість.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на The Guardian.

Нік Тімоті, радник Мей, оголосив про свою відставку листом, який був розміщений на сайті Консервативної партії.

"Вчора я пішов з поста радника прем'єр-міністра. Зрозуміло, що загальний результат виборів є величезним розчаруванням. Я беру відповідальність за свою частину в цій виборчій кампанії", - написав він.

Речник консерваторів також підтвердив відставку Фіони Хілл, керівника штабу.

"Мені було дуже приємно працювати в уряді, та приємно працювати з таким чудовим прем'єр-міністром. У мене немає сумнівів в тому, що Тереза Мей буде продовжувати сильно служити та працювати на посаді прем'єр-міністра - і зробить це блискуче", - сказала Хілл.

Повідомляється, що Тімоті та Хілл зіткнулися з різкою критикою через свою роль у кампанії та управлінні офісом Мей. Старші члени команди прем'єр-міністра заявили, що обидвоє мають піти зі своїх посад.

"Були сигнали того, що Мей могла зіткнутися з проблемою лідерства вже в понеділок, якщо б ці двоє не звільнилися. Депутати кажуть, що відставка Тімоті та Хілл - була єдиним шляхом для Мей встояти, особливо коли напоготові залишаються ще такі постаті, як Борис Джонсон", - відзначає видання.

Нагадаємо, консерватори не матимуть абсолютної більшості у парламенті та не можуть одноосібно формувати уряд. За попередньої інформацією, вони домовилися про коаліцію з Демократичною юніоністською партією Північної Ірландії (DUP).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Адвокат. Показати IP 10 Червня 2017 21:22
От нам, українцям не пойнят - як через таку дрібницю подават у відставку :))))) Тут обкакатись можна по вуха, але однією рукою, що зверху все-таки голосувати. А тут якась критика :))) Слабенькі якісь ці британці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus