USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Партією Ляшка керуватиме «ахметівський кадр», який підписував меморандум з бойовиками

26 Лютого 2018 15:05
Виконавчий комітет Радикальної партії Олега Ляшка очолив "ахметовський кадр", топ-менеджер "Метінвесту" і колишній директор маріупольського меткомбінату ім. Ілліча Юрій Зінченко, який підписував меморандум з бойовиками.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст, виходець з Донецька Денис Казанський.

"Не те щоб відбулася якась сенсація. Ляшко останнім часом не вилазить з ахметовських комбінатів, і той же Зінченко рік тому прямо в цеху нагороджував його званням "почесного іллічівця". Але досі Ахметов явно не вводив своїх людей у РПЛ. Тепер же партією офіційно керуватиме кадр Ріната Леонідовича. Від гріха подалі, щоб Олег Валерійович не подумав брикнути", - повідомив він.



"Юрій Зінченко крім іншого запам'ятався тим, що в травні 2014 року разом з мером міста Хотлубеєм і директором іншого ахметовського комбінату "Азовсталь" підписував спільний меморандум з бойовиками ДНР. В якому просив "київську владу" (тобто, нібито чужу, не маріупольську) прибрати від Маріуполя блокпости ЗСУ і передати контроль над в'їздами в місто місцевій міліції. Нагадаю, що маріупольські менти в той час співпрацювали з сепаратистами і не заважали їм влаштовувати в місті погроми і грабежі", - продовжує журналіст.



"Ми спільно звертаємося до київської влади з пропозицією прибрати військові блокпости з доріг, що ведуть до Маріуполя. Порядок на в'їздах до Маріуполя повинна забезпечувати міська міліція за підтримки народної дружини", - говорилося в четвертому пункті підписаного меморандуму.

"Шикарна ілюстрація до того, як влаштована сьогодні наша політика. Перед телекамерами лідери РПЛ і "Опоблоку" влаштовують показові кулачні бої і ретельно імітують ненависть, а на ділі обидва політпроекти отримують підтримку від одного олігарха. Ахметов, як спрут, все обвиває своїми щупальцями", - пише Казанський.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ляшко щомісяця отримує по 270 тисяч від команди Ахметова. Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка з’явилося півроку томуна сайті НАПКА (Національне агентство з питань запобігання корупції). Згідно з документом від 9 червня 2017 рок, по 270 тис. грн Олег Ляшко отримував з лютого по червень, сукупно 1 млн. 350 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любі свині Показати IP 26 Лютого 2018 15:22
"Бойові під....аси"
Цинік до Любі свині Показати IP 26 Лютого 2018 16:20
Саме так, шановний - одне з його прізвиськ. Але після звичної для середнього українця думки "вони всі там припухли, собаки такі", раджу подумати - якими епітетами можна нагородити "електорат" (народом назвати не можу), який вперто делегує у владу таких "кадрів". І хто тоді всі українці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus