USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Саакашвілі купив уже існуючу партію

28 Лютого 2017 23:51
Михеїл Саакашвілі купив готову партію замість провести процедуру створення партії як годиться.

Про це у Фейсбуці повідомив юрист Олександр Боришкевич.

"Михеїл Саакашвілі пише: "Міністерство юстиції України офіційно зареєструвало політичну партію «Рух Нових Сил». Ця, здавалося б, дрібниця робить наш Рух ще на крок ближче до формування принципово нового політичного класу країни".

Пану Саакашвілі, наступного разу, коли він буде створювати "принципово новий політичний клас", було б доречно створити партію НОРМАЛЬНО, тобто: (1) створити ініціативну групу, (2) зібрати 10 тисяч підписів у 2/3 областей України, (3) сплатити офіційний державний платіж 224 тисячі гривень, (4) розробити програму партії, (5) ЧЕСНО провести державну реєстрацію!

Але... але вони зробили як всі, як завжди. Просто КУПИЛИ готову партію!

КОД ЄДРПОУ "РУХ НОВИХ СИЛ" - 39634331.

Раніше за цим кодом ЄДРПОУ числилась "Партія гармонійного розвитку"!

Я чомусь думав, що "принципово новий політичний клас", повинен використовувати нові якісні методи партійного будівництва, а не починати свій шлях з брехні про офіційну реєстрацію, яка була здійснена ще в листопаді 2015 року!

Жаль, що "принципово" нові в Україні ведуть себе як "непринципово" старі", - обурюється юрист.

Також Боришкевич зазначив, що керівником партії числиться не Саакашвілі, а Літвін Вікторія Миколаївна, "яку Google ще не знає".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Березня 2017 00:04
знайшли новину. в УРКАїні партії реєструють пачками з метою подальшого перепродажу, бо свіжостворені не мають права приймати участь у виборах
Тарас Показати IP 1 Березня 2017 00:30
І що тут такого? Все правильно зробили. Люди до виборів готуються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus