USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Техас пішов під воду через шторм Імельда, є жертви

20 Вересня 2019 13:51
В американському Техасі вирує тропічний штормом Імельда, через що штат накрили сильні паводки. Через негоду загинуло щонайменше двоє осіб, паралізовані дороги, аеропорти та робота місцевих шкіл.

Рятувальники вже врятували близько тисячі людей та евакуювали їх до притулків, пише 24 канал з посиланням на The Guardian.

Серед жертв – 19-річний хлопець, який отримав ураження електричним струмом і потонув, намагаючись врятувати коня.

Ще один чоловік у віці 40-50 років потонув, коли хотів проїхати мікроавтобусом поблизу аеропорту Буша у Х’юстоні. Там паводкові води сягли 2,5 метра глибини.

До слова, в цьому аеропорту скасували та затримали понад 900 авіарейсів через негоду.

Губернатор Техасу Грег Ебботт оголосив режим надзвичайної ситуації у 13 округах штату.

На опублікованих очевидцями фото та відео видно, що повені накрили чимало населених пунктів. Подекуди вода сягає рекордного рівня, повністю затоплює автомобілі та підтоплює будинки. Люди пересуваються вулицями на надувних човнах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus