USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Укропівці затвердили кандидатів в депутати Торчинської ОТГ

30 Березня 2018 20:52
Партійці Луцької районної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» на конференції районної організації затвердили кандидатів в депутати Торчинської селищної об’єднаної територіальної громади.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Конференція відбулася 30 березня в селищі Торчин.

Як відомо, на 29 квітня ЦВК призначила вибори до Торчинської об'єднаної територіальної громади Волинської області. До цієї об’єднаної територіальної громади увійдуть Торчинська селищна рада (смт Торчин), Білостоцька сільська рада (села Білосток, Горзвин), Буянівська сільська рада (села Буяни, Усичі, Усичівські Будки), Веселівська сільська рада (села Веселе, Верхи), Садівська сільська рада (села Садів, Кошів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Електорат Показати IP 31 Березня 2018 00:16
Прізвища у студію!
Пресса Показати IP 31 Березня 2018 06:06
Кандидати засекречені.Фото зроблене зі спини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus