USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Берліні - акції протесту біля штабу ультраправих

24 Вересня 2017 23:43
На берлінській площі Alexanderplatz, де партія Альтернатива для Німеччини (Alternative für Deutschland, AfD) святкує високий результат на виборах, зібрався масовий стихійний мітинг.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Під будівлею торгівельного центру FitX на Александерплац, де проходить післявиборна вечірка АдН, зібралося понад тисячу людей, їх кількість збільшується попри дощ. Люди повідомили, що самоорганізувалися за домогою соцмереж.

Вони вигукують антифашистські гасла: "ми проти нацистів", " біженцям тут раді", "геть нацистську пропаганду". Також популярними э кричалки "AfD – фашисти" та "нацистські свині". Учасники акції кидають пляшки у напрямку 2 поверху торгівельно-розважального центру, де відбувається святкування АдН.

"Ми дуже розчаровані результатом, хоч він і був очікуваний", - розповіла одна з учасниць акції. Також, окрім позапартійних активістів, на мітингу помічені представники партії "ліві".

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, праворадикальна партія Альтернатива для Німеччини зайняла третє місце на парламентських виборах в Німеччині. Лідер партії Александр Гауланд пообіцяв оголосити полювання на лідера консервативного блоку Ангелу Меркель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus