USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«За знеціненням інших осіб ховається власна нікчемність», – психолог про помічника Івахіва

9 Лютого 2018 12:59
Денис П'ятигорець, помічник волинського нардепа Степана Івахіва, публічно відзначився серією низькопробних заяв у одному з останніх інтерв'ю. Запорізький регіонал щедро «сипав» дифірамби хазяїну і розкритикував усіх опонентів, не навівши жодного достойного аргументу.

На думку практикуючого психолога Тетяни Зінчук, яка прокоментувала його інтерв'ю "Конкуренту", у Дениса П'ятигорця, такі бездумні заяви говорять лише про підлабузництво хазяїну, і за ними криється бажання регіонала просувати власну політичну кар'єру, повідомляє «Під прицілом».

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕНИС П’ЯТИГОРЕЦЬ: ШЛЯХ ВІД РЕГІОНАЛА ДО «ПОРОХОБОТА» І ЗНАВЦЯ ВОЛИНСЬКОГО САМОГОНУ

Як пише видання, помічник нардепа дозволяє собі зверхність та безтактовність.

«Для свого шефа з гарною рудою шевелюрою, колишній регіонал починає поливати брудом через кишенькові ЗМІ опонентів і курувати медійний напрямок, перетворивши кілька колись поважних інтернет-видань на відверто пропагандистські помийні ями.Наслідуючи горе-патріота Степана Івахіва, який відверто має людей ні за що, П'ятигорець і собі дозволяє зверхність та безтактовність з підлеглими, грубі й неадекватні висловлювання на адресу журналістів інших видань», - йдеться в повідомленні.

Зі слів психолога Тетяни Зінчук, у Дениса П'ятигорця це скоріше пов'язане із особливостями становлення його, як особистості і намаганням підвищити власну самооцінку за рахунок знецінення інших. Скоріше за все, помічник олігарха десь невпевнений у своїх фізичних чи розумових силах, або, як наслідок, якихось підліткових образ (зайва вага в підлітковому віці, несприйняття однокласниками і жінками), що призводить до спроби самоствердження за рахунок інших.

«Такий тип особистості, – наголошує пані Тетяна, – намагається відкидати будь-яку критику, навіть раціональну, не реагувати на неї і видавати бажане за дійсне, часто говорити неправду, хоча сам у неї і вірить, знаючи, що у результаті навіть з'ясування істини йому нічого за це не буде. Такі компенсаторні особливості лише засвідчують певні страхи і тривоги, хоча людина, очевидно, самозадоволена і у деяких цитатах простежується яскравий нарцисизм. Дуже часто за знеціненням інших осіб, у яких відчувається конкуренція, ховається власна нікчемність, особливо фізична», – підсумувала вона.



Денис П'ятигорець

Журналісти видання «Під прицілом» звертають увагу на те, що Денис П’ятигорець розповідає про Степана Івахіва речі, які не відповідають дійсності. Зокрема, про те, що нардеп нібито 90% свого часу проводить з виборцями.

«Дедалі частіше у своїх безглуздих інтерв'ю, екс-регіонал усіляко вихваляє хазяїна, розповідаючи вигадки про те, який той працьовитий депутат, що він приїжджає на Волинь і 90% часу проводить з виборцями, і наскільки цінить людей.

Отруйний цинізм у словах у словах Дениса П'ятигорця виливається через вінця, адже громадськості добре відомо, що псевдоблагодійник Степан Івахів абсолютно байдужий до людей, поки не наблизяться вибори. За дві каденції олігарх не перетворив свої виборчі округи у "Нью-Васюки", а лише нароздавав дешевих обіцянок і довів виборців до зубожіння, знищивши молочну галузь», - пише видання.

Нагадаємо, що свого часу Денис П'ятигорець торував свій шлях у політику з «Партією регіонів». Тоді через те, що «забруднив плакатами», фасади усіх будівель та усі стовпи, розлючені мешканці Запоріжжя, вимагали покарати кандидата за таку агресивну й недолугу агітацію.
Не зробивши для рідного міста за кілька років нічого корисного, один з найбільших прогульників міськради уже в 2012 році приїжджає на Волинь втілювати брудні виборчі технології, які практикувалися на Сході.

«Друг Степана Петровича та мій товариш Валерій Черкаска, який працював у його виборчій кампанії 2012 року, запропонував мені долучитися. Я сказав, що можу приїхати, проконсультувати та поїхати назад. Вийшло все не так», – розповідає регіонал.

Та виборча кампанія запам'яталася волинянам тотальним підкупом виборців, маніпуляціями проти опонентів у ЗМІ і «каруселями» на виборчих дільницях від олігарха Івахіва. У виборчому окрузі № 21 горе-меценат виграв у Ігоря Гузя з різницею в усього 500 голосів.

Степан Івахів рідко приїжджає у свій виборчий округ, який за стільки років досі залишається найобділенішим увагою і державою. Наприклад, нещодавно Шацький район святкував 25-річний ювілей з дня заснування. Однак нардеп, який нібито дуже цінує людей і обожнює з ними спілкуватись, не спромігся особисто привітати мешканців району.

Замість нього, як завжди, віддувався П'ятигорець – гроза місцевих їжаків, а як відкупне регіонал презентував подарунок від нардепа – виступ «Лісапетного батальйону».

Читайте також: Волинський нардеп-олігарх проігнорував визначну подію на своєму виборчому окрузі

Казки з вуст П'ятигорця про часті посиденькі Івахіва з людьми за чаркою самогонки, гуляння на сільських весіллях і регулярне спілкування з виборцями – це лицемірство і крайній вияв неповаги до читачів, пише видання «Під прицілом» та додає, що в Запоріжжі досі пам'ятають діяльність обранця громади П'ятигорця і називають його «ганьбою міста».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ГЕТЬ козачка!! Показати IP 9 Лютого 2018 14:13
Ми у своїй компанії цього запорізького перекоти-поли називаємо "ч?ом" і маємо для такої позиції достатньо аргументів. Але найстрашніше те - що отакі "ч?ушніки" запаскуджують наш волинський простір, нашу свідомість, наш менталітет. І ще одне але: чому знаходиться чимало тих земляків, які сидять і слухають беззмістовні та брутальні, без будь-якої моральності оповіді цього козачка Януковича. а не свистом випроваджують цього за?ранця за запорізькі пороги? Чого ви чекаєте - передвиборчих підкупних 200 грн., щоб знову потім чихвостити владу за кепське життя? То щоб наше і ваше життя справді поліпшувалося, не повинно бути серед нас отаких підкуплених рижим злодієм козачків! Немає нам про що говорити з ним, тим більше слухати його цинічні байочки.
Антон Показати IP 9 Лютого 2018 14:40
Під івахівом ходить не тільки пятигорець а й вся самооборона.
Яка там вся? до Антон Показати IP 9 Лютого 2018 15:43
Справжня самооборона, в якій живе дух Майдану, не може бути під якимсь злодієм і шахраєм. А це зграя пацанів без моралі, без бажання десь працювати, єдине що вони вміють і хочуть робити - так це махати кулаками там і проти тих, де і проти кого їм скажуть "жратву преподносящіє".
Ковель Показати IP 9 Лютого 2018 16:48
це рідкісне, яке лягло під рижого і співає йому! Нах... гнати пітуха!
Українець до Ковель Показати IP 13 Лютого 2018 06:17
Якщо воно риже - добра не жди...
Лучанин Показати IP 9 Лютого 2018 17:15
Такий самий і Івахів.Не дивно що в нього криза і в житті і в бізнесі.Якщо за Мироновича він був якось в тіні, то зараз його нікчемність вилізла назовні.
Трохи почекайте! Показати IP 9 Лютого 2018 20:33
На руїнах злодійського Континіуму скоро закінчиться сумнівна бізнесова біографія цього рудого кота!
ен Показати IP 10 Лютого 2018 22:52
Риг галімий, вали нафіг з рідної Волині по доброму, бо винесуть по поганому!!! Нам таких бариг не потрібно!!!
Орнітолог Показати IP 19 Лютого 2018 14:21
Особини на кшталт Стьопи не можуть без таких от пятигорців. Вони просто тоді не виживуть. Усіх олігархів і олігархиків щільно оточуює ось така св?лота - примітивно хитра, обмежена інтелектуально, безпринципно нахраписта, без честі, моралі і сумління. Насправді вони небезпечніші для суспільства ніж самі олігархи, бо саме руками оцієї злидоти, яка працює в різних офісах, фондах etc. робляться найстрашніші речі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus