USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Підготовка до протестів? Держохорона рекомендує зашити вікна в київських ОВК

27 Березня 2019 21:50
Після публікації про сітку БПП для підкупу виборців у Київській області отримуємо колосальну кількість відгуків від людей, які фігурують в опублікованих документа, пише в Telegram журналіст Олександр Дубінський.

"У глав глав районних штабів пі*дили до 50% від їх зарплат. У штабістської дрібниці - 20-30% заробітку, який проходив за відомостями. Тобто, товариш начштабу по Київській області Терещук спи*див приблизно 40% виборчого бюджету, який був виділений на організацію штабу. І така історія має місце бути по всій країні. Це щоб вам було зрозуміло, чому Петька нікуди не пройде. Тому що вся його система це клубок злодюг. Яке вкраде навіть його голос", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОРГАНІЗАЦІЇ, ПОВ'ЯЗАНІ З ДЕПУТАТАМИ ВІД БПП, БУДУВАЛИ СІТКИ ДЛЯ ПІДКУПУ ВИБОРЦІВ. РОЗСЛІДУВАННЯ

Окрім того, управління держохорони надіслало до Київської облради рекомендацію зашити вікна першого поверху дерев'яними щитами, прибрати машини з стоянки і не допускати в будівлю сторонніх.

Причина в тому, що в будівлі Київської облради буде розташована Окружна виборча комісія. І учасники протесту проти фальсифікацій прийдуть саме сюди.

І фальсифікації, судячи з усього, будуть масштабними. Раз в ОВК Київської області готуються до штурму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus