USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки отримують члени мережі підкупу виборців на Київщині

28 Березня 2019 17:48
Люди чинного президента України Петра Порошенка організували мережу підкупу виборців у Київській області. На підтримання даної піраміди витрачається 268 тисяч доларів на місяць, і це не рахуючи кошти на підкуп громадян.

Про це повідомив журналіст Олександр Дубінський на своєму Youtube-каналі.

«Повністю розкриваємо мережу підкупу виборців. З іменами, посадами і телефонами. Від керівників штабів до водіїв і айтішників», – написав він.
Дубінський заявив, що у нього є всі дані по «сітці» організованій Порошенком, яку реалізують Ігор Кононенко і губернатор Київської області Олександр Терещук.

«Голови штабів по районах отримують тисячі доларів. Голова штабу Терещук заробляє $7 тисяч, але виконують роботу інші люди – це Алла Шкуро, його заступник, і Тетяна Дубровіна, яка є головним спеціалістом АП зв’язків з Кабміном, але за фактом вона куратор всіх людей, які збирають дані виборців», – розповів Дубінський.

За його інформацією, всі перераховані вище люди отримують кошти з минулого листопада. Сам Терещук щомісяця окремо отримує по $1,4 тисячі за кожен з районів і міст в області. Шкуро кожен місяць отримує $10 тисяч, а Дубровіна – $7 тисяч.

Про усі дані про мережу Порошенка на Київщині дивіться у відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 28 Березня 2019 18:26
і де тепер ті хто на шабашах майданних верещали про злочинну владу панди??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus