USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцьк «засвітився» у відомому шоу про подорожі від творців «Орла і решки»

12 Грудня 2018 15:33
Знімальна група відомого телепроекту про подорожі по Україні «Вдома краще» з його ведучим Женею Синельниковим відвідала Луцьк.

Прем'єра нового «тревел-шоу» від творців «Орла і решки» за участю обласного центру Волині відбудеться сьогодні, 12 грудня, о 19-й годині на офіційній сторінці передачі в You-Tube.

Відтак, Женя Синельников, співавтор і ведучий цієї передачі, відправився у подорож найкращими пам'ятками Луцька за версією місцевих мешканців.

Команда проекту покаже не тільки популярний серед туристів Луцький замок, а й такі не менш цікаві місця в місті, як Adrenalin City, парк Лесі Українки та інші. Також Женя потрапить в Дім з химерами та познайомиться з його творцем.

Глядачі шоу дізнаються, де найдорожчий і найдешевший борщ в місті. У рубриці «вибір таксиста» Женя відправиться в найкращий ресторан Луцька, на думку самого водія.

Що з цього вийшло - дивіться в новому випуску «Вдома краще» на You-Tube каналі «Орла і решки».

«Не пропустіть прем'єру шоу і пам'ятайте: якщо ми хочемо, щоб туризм в Україні розвивався, то ми самі повинні подорожувати своєю країною», - закликають автори проекту.
Про власні враження від візиту до Луцька у власному коментарі Інформаційному агенству Волинські Новини розповів і ведучий програми Женя Синельников:

«Луцьк - це місто, яке дивує своїми підземеллями, що залишилися в автентичному вигляді. Дивує те, що в нікому невідомих музеях, які знаходяться при замку, висить картина Айвазовського. Дивує своїми людьми, які здійснюють свої дитячі мрії і роблять найменші машини в Україні. Мені дуже сподобалося. Чим ще може здивувати це місто? Приголомшливим музеєм сучасного мистецтва, який знаходиться на рівні зі світовими. Там виставлені хороші роботи, і я був дуже здивований. Музей робототехніки, та й взагалі вся музейна програма, яка знаходиться в ТРЦ «Адреналін» приємно вражає», - зізнається ведучий.

Також він зазначив, мовляв, «можна було б прорекламувати Луцьк, однак за телевізійників це вже зробила 200-гривнева купюра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 12 Грудня 2018 21:13
Подивився. Дійсно КРУТО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus