USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Росії готуються обнулити президентські терміни Путіна

22 Травня 2020 15:25
Центральна виборча комісія РФ відновила підготовку до референдуму. На ньому мають проголосувати щодо поправок до конституції, серед яких є обнулення президентських термінів Путіна.

Для російського диктатора референдум є дуже важливим. Адже обнулення президентських термінів допоможе йому ще двічі обиратися на пост глави держави, повідомляє 24 канал з посиланням на Радіо Свобода.

Раніше роботу ЦВК довелося тимчасово зупинити через пандемію коронавірусу. Зараз точну дату проведення референдуму не повідомляють. Кілька засобів інформації з посиланням на власні джерела повідомляли, що він може відбутися 24 червня.

Президент Росії Володимир Путін ініціював внесення змін до Конституції в січні. Тоді ж він заявив, що поправки мають бути схвалені всенародним голосуванням, хоча закон цього не вимагав.

Що відомо про обнулення президентських термінів Путіна

Рішення про обнулення президентських термінів було потрібне Володимиру Путіну, аби втриматися на посаді. Адже за законодавством Росії, людина не може бути президентом більше як два терміни поспіль.

Ця поправка дає Путіну можливість залишитися при владі ще на 12 років – до 2036 року.

Загалом до закону надійшло приблизно 390 поправок. Більшість з них вніс сам Путін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 22 Травня 2020 19:13
Кацапським рабам кіно крутять під нахвою Рехферендум.... Ло€€ри!!!! Ніколи свого слова не мали!!!
Остап Вакарчук до Пр Показати IP 23 Травня 2020 12:53
Аналогічно можна говорити про тих українських рабів хто пропагандував за пана Порошенка та був під його проводом, який за сотні мільйонів доларів на протязі 5 років в засос цілував у різні частини тіла варягів БАЙДЕНА та його сина, а Україна при цьому опинилась під щільним зовнішнім управлінням з боку американців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus