USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Facebook уважніше вивчить вплив Росії на Brexit

18 Січня 2018 08:15
Корпорація Facebook Inc. пообіцяла провести більш детальне розслідування впливу Росії на результати референдуму про вихід Великої Британії з ЄС.

Про це пише Українська правда з посиланям на Reuters.

Деякі британські законодавці вважають, що компанія здійснила лише обмежений пошук доказів того, що росіяни маніпулювали мережею і втручалися в дискусію по референдуму.

Новий пошук Facebook у Великобританії вимагає від експертів компанії з безпеки проаналізувати попередні дані, написав Саймон Мілнер, директор з розвитку Facebook Inc в Великобританії голові парламентського комітету з цифрових технологій, культури, ЗМІ та спорту Даміану Коллінзу.

"Ми хотіли б оперативно виконати цю роботу і розраховуємо, що на це буде потрібно кілька тижнів", - повідомив Мілнер.

У грудні Facebook повідомив, що виявив розміщену росією рекламу на всього лише 97 центів. Його аналіз, однак, стосувався тільки акаунтів, пов'язаних з Агентством інтернет-досліджень, російською пропагандистською службою.

У минулому році Facebook знайшов 3000 оголошень, оплачених російськими агентами під виглядом американців, з метою вплинути на громадську думку з різних внутрішніх політичних питань.

У Франції в минулому році Facebook заблокував 30 000 акаунтів за кілька днів до президентських виборів в країні, щоб спробувати зупинити поширення фейкових новин, дезінформації та спаму.

Росія заперечує втручання в голосування Великобританії за вихід з Європейського Союзу і вибори в США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus