USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Білецький обізвав Арестовича клоуном, а той нагадав йому про Боцмана та Шеремета. Відео

16 Вересня 2021 10:22
Голова партії «Національний корпус» Андрій Білецький і позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович посварилися в студії політичного ток-шоу через скандальну заяву останнього про АТО.

Це трапилося в прямому ефірі телеканалу «Україна 24», передає УНІАН.

Зокрема, Білецький обурився словами Арестовича й кілька разів назвав його клоуном. «Ми розуміємо, що ваша робота... Ви робите вигляд, що ви експерт, але ми обидва знаємо, що ви клоун», – заявив він.

У відповідь Арестович нагадав Білецькому про резонансні злочини, очевидно, натякнувши, що той може бути до них причетним.

«Друже, ти назвав мене клоуном. Давай я тобі нагадаю смерть Ярослава Бабича, давай нагадаю про твого Боцмана, коли він зустрічався з Шереметом напередодні підриву машини, і, можливо, в цей час хтось мінував машину ... Давай нагадаю про тих, хто загинув в Запорізькій області при спробі пограбувати інкасаторів «Ощадбанку», – парирував Арестович.
На це Білецький пригрозив йому судом.

Всі спроби ведучого закликати учасників ефіру повернутися до ефірної лексиці успіху не мали. Сторони продовжили пікіровку.

Потому Білецький розповів, що колись «послав» Арестовича в маріупольському аеропорту за те, що той нібито «розповідав казки» військовим. «Пан Андрій каже як брехло», – сказав у відповідь радник глави ОП.

Днями ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував відео, де Арестович заявляє, що АТО – це «великий курорт для хлопчиків». «Навколо АТО існує величезний міф і кількість міфів про те, що наші хлопці страждають, гинуть... АТО – це великий курорт, такий для хлопчиків. Великий піонер-табір. Там свято непослуху. Вони вириваються від дружин, від дітей і від тещ туди. Смажать м’ясо і живуть, як годиться українському козаку в степу. Дме вітер, там абсолютна свобода...», – сказав тоді Арестович.

Пізніше Арестович відреагував на відео, опубліковане Аваковим. Зокрема, заявив, що його слова про АТО, які він озвучує на відео, були сказані в 2016 році. А публікацію відео Аваковим пов’язав із початком політичного сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
скептик Показати IP 16 Вересня 2021 10:39
для арестовичів та інших зеленож"""х політична клоунада явно затягнулась . пора відкланятись і валити зі сцени. кукол снимут с нитки длинной и, засипав нафталином, в виде тряпок сложат в сундуках
Сашко Білий Показати IP 16 Вересня 2021 11:16
Чекаю на обидвох.
Петя Показати IP 16 Вересня 2021 11:39
Сегодня Билецкий, вчера был Ярош - кто все эти люди? откуда они взялись?
ботоксШМЯК до Петя Показати IP 16 Вересня 2021 12:33
Так чого ж ви об*и*аєтеся всі при їх згадці?
Точно Показати IP 16 Вересня 2021 11:45
Обидва - цілковите ла...о. І один, і другий.
Вірно до Точно Показати IP 16 Вересня 2021 12:33
Все вірно, ми вибрали Зеленського, а тому віримо йому і його людям. За ЗЕ!
Петру Показати IP 16 Вересня 2021 11:57
Гопники вони.
777 Показати IP 16 Вересня 2021 16:54
Дискуссия равна. На сцене два ....на!
Кулявлоб Показати IP 16 Вересня 2021 18:55
Твої побратими тебе покохають)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus