USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Бородянський: завдяки «Битві екстрасенсів» було розслідувано багато кримінальних справ

20 Лютого 2020 16:18
Колишній голова правління телеканалу СТБ, а нині міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський пояснив, що проект «Битва екстрасенсів», який виходив під його керівництвом зокрема, є продуктом, який дозволяє комерційному мовнику «збільшити свої доходи».

Про це він розповів в інтерв’ю Громадському, пише УНІАН.

«І «Битва екстрасенсів» - це продукт, який приваблював досить велику аудиторію. Можна по-різному оцінювати «шлак/не шлак», але завдяки «Битві екстрасенсів» було розслідувано багато кримінальних справ, а невинно засуджені люди вийшли з в’язниці», – сказав він.

На запитання, чи пан міністр справді вірить в екстрасенсорику, той відповів: «Я взагалі слабо віруюча людина, але це випадки, які фактично були. Я взагалі вважаю, що це неправильно порівнювати: людина складніша, ніж один продукт». Також Бородянський не вважає проект дезінформацією.

«Дезінформація може шкодити національній безпеці, а тут людина або вірить, або не вірить. Це в принципі драматичний твір, який дозволяє у такій формі, як документальна реальність, переживати емоції», – зазначив він.

Водночас на запитання журналіста, що в програмі ніде не сказано, що це документалістика чи постановка, Бородянський погодився: «Не сказано. Це правда».

Також міністр додав, що це не те, з чим покликаний боротися закон про дезінформацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 20 Лютого 2020 16:57
Добре, що він не міністр мвс
Внук Показати IP 20 Лютого 2020 17:22
От така в нас і культура скрізь. Далі буде.
Бородянському Показати IP 20 Лютого 2020 17:23
".....Я взагалі слабо віруюча людина..." Взагалі-то.....нечисть ти.....
Сталін Показати IP 20 Лютого 2020 17:24
Я тих всіх екстрасенсів і тих хто в них вірить давно вже б в Сибір відправив перевіряти на практиці свої здібності без телекамер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus