USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чому ГПУ відмовили у перевірці декларації Ляшка. Думка

27 Червня 2017 11:35
Заборона на позапланову перевірку електронної декларації Олега Ляшка залишається на совісті Печерського суду.

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA розповів політолог Андрій Золотарьов.

«Печерський суд відомий своїми «дивними» рішеннями досить давно. Символом цього суду може бути Феміда, у якої з-під мантії стирчить пачка доларів, а в руках мобільний телефон. Цей суд завжди був дуже чуйний до заяв з високих кабінетів. Така послуга зроблена Олегу Ляшку не просто так, з урахуванням того, що з'явилися матеріали, які свідчать про олігархічний спосіб життя головного радикала, що показують політика, як людину лицемірну та брехливу. Для людей, які займають передове місце в українській політиці, тут нічого не дивного немає», - пояснює експерт.

Андрій Золотарьов також зазначив, що рішення навмисно приймалося у Печерському суді.

«Пильна увага до майнового стану Ляшка б'є по його іміджевого образу. Зрозуміло, йому не хочеться, щоб йшли розмови про те, що він живе поруч з олігархами, що їздить на елітному позашляховику, який коштує кілька тисяч річних пенсій українських платників податків. І тут працює юридична технологія, коли справа запускається через відомий всім Печерський суд і згодом - справа гальмується. Олег Ляшко є вироком для українського виборця, тому що поки такі суб'єкти перебувають на авансцені української політики, важко когось звинувачувати окрім самих себе», - додав політолог.

Генеральна прокуратура України запідозрила лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка в ухиленні від сплати податків. Однак Печерський райсуд Києва відмовив Генпрокуратурі у проведенні позапланової перевірки інформації про сплату податків та зборів, що відображено в електронній декларації за 2016 рік народного депутата
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 27 Червня 2017 12:24
та у тих суддів з печерного суду просто треба забирати дипломи юриста
ОЛЕГ Показати IP 27 Червня 2017 12:49
Просто Ляшко добре в школі вчився і знє табличку ділення !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus