USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гузь вважає вчинок Пизи зрадою

5 Червня 2013 10:43
Виконувач обов’язків голови Волинської обласної організації політичної партії «Фронт Змін» Ігор Гузь зазначив, що сприймає вихід Олександра Пизи з партії як зраду. Гузь також повідомив, що «фронтзмінівці» незабаром об’єднаються із «Батьківщиною» на паритетних засадах.

Про це стало відомо під час прес-конференції у громадському інформаційно-аналітичному центрі «Волиньмедіа» 5-ого червня.

Керівник обласного «Фронту змін» Ігор Гузь заявив під час прес-конференції, що вихід колишнього голови з цієї політичної сили Олександра Пизи і перехід його у помічники на громадських засадах до нардепа Сергія Мартиняка вважає зрадою:

«Якби Пиза сказав, що не хоче бути в об’єднавчому процесі, це було б зовсім інше. Ти стоїш на мітингу опозиційних сил, і всі тебе вважають опозиціонером. А Мартиняк підтримує в парламенті Партію Регіонів. Голосував за прем’єра Миколу Азарова і спікера Рибака. Я сприймаю це як зраду. Це не питання ставлення як до людини. А як до політики. Це моя суб’єктивна точка зору».

Керівник фракції «Фронт змін» у Луцької міської ради Олександр Плісецький висловив свою позицію: «Я б категорично так не говорив, що Пиза - зрадник. Це його особиста справа». А депутат Луцької міськради Богдан Шиба додав: «Світоглядно я розумів, що так станеться. Зазвичай на мене вішають ярлики, але я цим не займаюся».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
D Показати IP 5 Червня 2013 11:58
Хто такий Гузь?
Д Показати IP 5 Червня 2013 12:26
Гугл в поміч)
екс-альянсівець Показати IP 5 Червня 2013 14:58
а сам скільки партій змінив, іуда полішуцький
Полішук Показати IP 5 Червня 2013 22:42
Та не полішук Гузь, а лучанин.Не туліть його до нашого полісся.
волинянин Показати IP 5 Червня 2013 23:50
Пизи, Гузі....гурток совкових піонерів прощай Україно
Сергій Осійчук Показати IP 6 Червня 2013 23:17
то виходить, якщо людина змінює партію, то вона зрадник? хто в курсі скільки наші волинські гарячі голови змінили партій? от хоча б Бондар, був в Пинзеника (реформи і порядок), Нашій Україні і Єдиному Центрі (Балога, був міністром в уряді Януковича). слідуючи логіці п. Гузя - п. Бондар і сам же п. Ігор зрадники!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus