USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Медведчуку вручили клопотання про арешт з альтернативою застави в 1 млрд гривень

11 Жовтня 2021 12:47
Клопотання про арешт з альтернативою застави в 1 млрд грн вручено народному депутату фракції «Опозиційна платформа – За життя» Віктору Медведчуку, який перебуває під домашнім арештом, повідомив його колега з фракції Ренат Кузьмін.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Медведчуку щойно вручили клопотання про арешт або заставу в один 1 млрд грн. Це при тому, що Медведчук уже перебуває під домашнім арештом, його не порушує, і за законом суд просто не може змінити йому запобіжний захід на тяжчий», – написав Кузьмін у своєму Telegram-каналі в понеділок.
Як ми писали, народному депутату Віктору Медведчуку оголосили нову підозру про державну зраду. За сприяння Медведчука та з метою повернення України до орбіти впливу РФ було організовано незаконні схеми для постачання вугілля з тимчасово окупованих територій на державні підприємства України.

Голова Служби безпеки України перевірить причетність п’ятого президента Петра Порошенка та ексглави Нацбанку Валерії Гонтаревої до справи, через яку Віктору Медведчуку оголошено нову підозру

Прокуратура проситиме суд обрати нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави у 1 мільярд гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Точно Показати IP 11 Жовтня 2021 13:02
Гопникам треба мільярд. Вирішили *кинути на бабло* Медведчука.
Лучанка Т до Точно Показати IP 11 Жовтня 2021 20:53
В 90-х роках, більшість не пам‘ятає, цей виродок знищив усі підприємства, які забезпечували мільйони робочих місць. Все обладнання порізав на металевий брухт. Це була, так звана «перша хвиля приватизації». Зараз ці заводи і фабрики проростають бур‘яном. Таких потрібно садити довічно!
Природофанаткиня Показати IP 11 Жовтня 2021 13:16
Краще заставити його посадити мілярд дерев. Хоч якась користь буде.
! до Природофанаткиня Показати IP 11 Жовтня 2021 16:37
так таки так! а то той млрд розчиниться в кишенях бубочки та команди .а дерева могли б і вирости. -хоч толк міг би бути.
Всім Показати IP 11 Жовтня 2021 17:07
КОГО ви хочете посадити ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus