USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Опозиційний блок» висунув Вілкула кандидатом в президенти

15 Грудня 2018 17:50
«Опозиційний блок» висунула кандидатом у президенти голову своєї парламентської фракції Олександра Вілкула, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За інформацією агентства, в суботу на з'їзді політсили співголова партії Борис Колесніков закликав з'їзд «згуртуватися навколо Вілкула». Учасники з'їзду відзначили, що політсила готова брати участь у президентських і парламентських виборах.

Крім того, на з'їзді партії Колесникова обирали новим головою політради «Оппоблока». За його словами, розколу в партії немає. «Ніякого розколу немає. Наше завдання – президентські і парламентські вибори. Мета проста – домогтися соціально відчутного результату, а для цього треба повернутися на тверді рейки справжньої, а не фіктивної децентралізації, досягти миру, тому що без миру ніякого економічного і соціального успіху бути не може», – заявив він.

9 листопада в кулуарах Ради співголова фракції Юрій Бойко та лідер партії «За життя», нардеп Вадим Рабінович, підписали меморандум про створення «Опозиційної платформи — За життя». Він передбачає, що партії об'єднають зусилля на президентських і парламентських виборах і висунуть єдиного кандидата в президенти. Після цього Бойка та Льовочкіна виключили з фракції «Опозиційного блоку» у Верховній Раді.

У жовтні Верховна Рада відмовилася зняти недоторканність з Вілкула. Генеральна прокуратура підозрює його у зловживанні службовим становищем в період роботи головою Дніпропетровського ОГА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
rtg Показати IP 15 Грудня 2018 17:53
казьол, каторьій мешаєт нам жіть
Риг_100%_ Показати IP 15 Грудня 2018 18:06
Або Вілкул, або Бойко, ну ще Новінський. Ось вони,достойні кандидати.
Риг_100%_ до Риг_100%_ Показати IP 15 Грудня 2018 19:33
Ми ще Януковича вернемо, от побачите, дайте тільки до влади знову добратись!
serg Показати IP 19 Грудня 2018 14:04
краще янукович чим нинишня влада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus