USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко зрозумів, що скоїв трагічну помилку, - політолог

22 Серпня 2017 17:06
Протистояння президента України Петра Порошенка з екс-президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі перетворюється в боротьбу з громадянським суспільством, що загрожує в підсумку президенту відставкою, вважає російський політолог Костянтин Боровой (на фото).

Позбавлення громадянства України колишнього президента Грузії і глави Одеської облдержадміністрації Міхеіла Сааккашвілі було помилкою, і розумним вчинком з боку президента України Петра Порошенка було б відразу ж скасувати це рішення.

Таку думку висловив російський опозиціонер і політичний експерт Костянтин Боровий у Facebook.

«Результат цієї помилки прямо протилежний очікуваному ворогами Саакашвілі. Міхеіл Саакашвілі поступово стає центром і лідером протистояння корумпованої і загниваючий влади в Україні. Порошенко вже зрозумів, що скоїв трагічну для себе помилку, але сподівається, що вдасться протиснути, настояти на такому рішенні. Спроба закрити кордон для однієї людини смішна і безглузда гра», зазначив він.

На думку політичного експерта, протистояння з Саакашвілі поступово переростає в конфлікт з громадянським суспільством.

«Безальтернативний фінал цього протистояння очевидний - відставка. Відставка ганебна з кримінальним переслідуванням за вчинені державні злочини, або відставка почесна - лідера, який усвідомив свою нездатність відповідати актуальним завданням країни і влади», наголосив він.

Боровий додав, що російська пропаганда активно включилася в захист Порошенка від Саакашвілі.

«Вже одне це повинно було б переконати президента України, що він щось робить не так. Але ні. Він хоче перемогти в боротьбі. У боротьбі, де шанси на гідний відступ тануть з кожним днем», підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 22 Серпня 2017 23:00
Росія вже встигла для "гастральора - гастробайтера" новий сценарій написати...
Білий Показати IP 24 Серпня 2017 15:07
Добре, що чурку вигнали
Олена до Білий Показати IP 26 Серпня 2017 22:27
Сам ти чурка, волинський чурка
Лана Показати IP 28 Серпня 2017 16:02
Саакашвілі заслуговує поваги. Адже будучи президентом Грузії очистив владу та й усю країну від корупції, посадивши багато корупціонерів у тюрми. Родичі цих корупціонерів звичайно не задоволені, тому і виступають проти нього.
Лана Показати IP 28 Серпня 2017 16:05
Нам би такого президента, щоб навів порядок в країні, бо вже так надоїла не правда з боку чиновників. Найбільша у світі корупція, хабарництво, а не заплатиш, то довго будеш добиватись правди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus