USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Повертаюся, а у дитини немає половини голови». Дружина Соболєва – про фатальний постріл

4 Грудня 2019 16:22
Депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв і його дружина розповіли деталі страшної ночі, коли у результаті замаху загинув їхній маленький син. Про це повідомляє видання «Страна».

«Синок каже»: Мамо, а куди ми далі їдемо?». А я кажу - «додому їдемо». А тато каже -«Ні, ми собаці їдемо будку купувати. Щоб вона не замерзла», – розповіла дружина Соболєва.

При цьому сам Соболєв заявив, що цуценя сім’я завела кілька місяців тому. «Моя дружина три місяці тому собачку побачила і поселила її у нас. Але вже було холодно, вона кричить. Ось, поїхали будку купити. Приїхали», – уточнив він.

При цьому дружина депутата стверджує, що відразу розпізнала звук пострілу, і сказала чоловікові «натискати на газ».

«Цей постріл. Я розумію, що це був саме він. Кажу чоловікові: «швидко, натискай на газ». Дивлюся – начебто живий. А потім я повертаюся і бачу, що у моєї дитини немає половини голови. Я вам єдине хочу сказати – бережіть своїх дітей, сім’ї», – додала вона.



Нагадаємо, 1 грудня в центрі Києва невідомі відкрили вогонь по автомобілю Range Rover чорного кольору. В результаті обстрілу постраждав водій авто і загинула дитина. За кермом авто перебував депутат Київської облради від «БПП Солідарність», власник ресторану «Маріо» В'ячеслав Соболєв.

2 грудня, поліція повідомила про затримання підозрюваних у вбивстві дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus