USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Прем'єр-міністр України відвідає Волинь. Відома попередня програма візиту, – джерело

26 Жовтня 2021 13:48
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль планує у п’ятницю, 29 жовтня, відвідати з робочою поїздкою Волинську область. Також цього дня на Волинь має завітати міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Зазначається, що прем’єр-міністр має відвідати завод «Мотор» у Луцьку та проінспектувати відремонтовану дорогу з Любомля до Шацька.

Інформацію про свій мабутній візит на Волинь Денис Шмигаль підтвердив на брифінгу за результатами робочої поїздки до Кіровоградської області, пишуть Українські Новини.

«Дуже важливо і для мене, і для всіх членів уряду побачити сьогоднішню реальну ситуацію на місцях. Завтра ми в Донецькій області, у п’ятницю планую бути у Волинській області», – розповів прем’єр-міністр.

Він додав, що зараз для уряду важливими питаннями є ситуація з коронавірусом, медична система, вакцинація, початок опалювального сезону, програма «Велике будівництво».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лохінщик Показати IP 26 Жовтня 2021 14:40
Перевірить плантації ягідок, а на дорогу подивиться з гвинтокриля максимум.
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2021 14:42
Полякам Олику віддавати.
Волиняни Показати IP 26 Жовтня 2021 15:12
А на проблеми шахтарського краю слабо звернути увагу ?! І шо за якась бздура - інспектувати дорогу ? Він, шо спеціаліст з проектування, будівництва чи експерт ? Вже перед ним Гройсман проекспертував дорогу Радехів - Кам'янка-Бузька ! Покружляв, очі замилили, поїхав, а міст завалився ! Може тепер йому пред'яву виставити ? Орли мух не клюють - зголосився ж державою управляти, а не поребрики виставляти ! Кожен має професійно займатися своєю роботою !
Євробидло до Волиняни Показати IP 26 Жовтня 2021 16:10
Дивний ти полішук. Як дорогу погано зробили - то гроші вкрали..... А як прем*єр їде дивитися щоб не крали гроші - так навіщо він їде він що експерт???? ТА визначтеся вже як правильно має бути.....
Анонім до Євробидло Показати IP 26 Жовтня 2021 16:57
Дивна ти ватка. В казки віриш чи на зарплаті?
Правда Показати IP 26 Жовтня 2021 18:16
ЦЕ ХТО???"Перший секретар,чи..."нехай їде,кому він потрібен,тьху..."совок"непереможний...
До МОТОРа Показати IP 26 Жовтня 2021 19:16
Чого ті чинуші на МОТОР всі пруться? Яник теж приперався.
моторист до До МОТОРа Показати IP 26 Жовтня 2021 21:14
Бо більше немає що показати! Інші підприємства з іноземними інвестиціями, а тут ще типу на боєздатність звертають увагу :) Ну піар і все! Біля аеродрому поруч, щоб далеко не їздити і людей не чути!
патріот Показати IP 26 Жовтня 2021 21:13
Він буде ловити корону і виганяти її з області? Що за брєд?! Фахівці для цього є, інфекционісти, вірусологи... їхні поради маєте слухати і діяти! В якій країні світу владці такого калібру їздили ознайомлюватись з ситуацією з короною по країні?! Брєдятина взагалі, піар і замилювання очей від того, що нічого дієвого не роблять!
Андрій Показати IP 26 Жовтня 2021 21:57
Міністра освіти повезуть в 27 школу показувати як школу за надцять лямів збудували а на спортзал не спромоглись?
1 Показати IP 26 Жовтня 2021 23:56
Приїде і поїде, що це дасть нашій області. Реалії життя інші. Невже запитає , а який вам тут завод побудувати,щоб були робочі місця, а може захоче почути думки людей про ціну на газ щоб це питання врегулювати.
2 до 1 Показати IP 27 Жовтня 2021 13:58
Що ви без перестанку про ті заводи ліпите? Щоб такий побудувати, треба щоб було відповідне виробництво і реалізовувалая продукція! Тут Кромберги та інші скоротили виробництво і людей, бо немає попиту на продукцію, а на склад ніхто працювати не буде! На Заході багато ще не відновили своє виробництво, а ви в Україні захотіли?! Навіщо такий брєд писати?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus