USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Штурм Капітолія: обвинувачення висунули понад 300 особам

28 Лютого 2021 15:35
Звинувачення за фактом штурму Капітолія 6 січня висунули понад 300 особам, повідомив виконуючий обов’язки міністра юстиції США Меррик Гарленд.

Про це інформує Корреспондент.net з посиланням на видання Hill 28 лютого. З них як мінімум 280 людей заарештовано.

«Розслідування просувається з безпрецедентною швидкістю і масштабом, і це правильно. Винні мають бути притягнуті до відповідальності, і вони будуть притягнуті», – сказав Гарленд журналістам.

Як повідомлялося раніше, 6 січня прихильники 45 президента США Дональда Трампа увірвалися в будівлю Конгресу у Вашингтоні і спробували зірвати затвердження перемоги демократа Джо Байдена на президентських виборах. В результаті заворушень загинули п’ятеро людей.

Конгрес США звинуватив Трампа в підбурюванні до штурму і почав другу процедуру імпічменту. Ніколи ще одному президенту не намагалися оголосити імпічмент двічі, і ніколи це не відбувалося вже після закінчення терміну його повноважень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Як так Показати IP 28 Лютого 2021 17:34
Оніжедєті!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus