USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У «Слузі народу» розповіли, де шукатимуть голоси для змін у Конституції щодо децентралізації

25 Лютого 2020 13:46
Фракція партії «Слуга народу» розраховує на голоси «Голосу» і групи «За майбутнє» під час голосування за внесення змін до Конституції щодо децентралізації.

Про це в коментарі «Українській правді» сказав депутат від «Слуги народу» Віталій Безгін.

«Серед усіх, абсолютно серед усіх. Я думаю, що найбільших союзників два – група «За майбутнє» та фракція «Голос». Вони концептуально за реформу як таку», – заявив він.

Безгін зазначив, що у фракції «Європейська солідарність» також, на його думку, мали би підтримати реформу, оскільки у минулому скликанні фракція БПП її підтримувала. Але «Слуга народу» не розраховує на їхні голоси як пріоритетні, оскільки вони перебувають у жорсткій опозиції. Втім, він додав, що вони будуть раді їхній допомозі.

У партії «Слуга народу» вважають, що реформу децентралізації влади можливо провести до місцевих виборів, які заплановані на 25 жовтня 2020 року.

Депутати розраховують вийти на фінішну пряму в підготовці змін до Конституції в частині децентралізації влади вже в березні.

У партії влади залишаються на позицій не закріплювати в Конституції України особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 25 Лютого 2020 14:05
Зе майбутнє складова частина слугів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus