USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Смерть нардепа Полякова: водій таксі зізнався у брехні та змінив свідчення

11 Жовтня 2021 14:30
Правоохоронці майже добу тримали у відділенні таксиста, в машині якого виявили тіло народного депутата Антона Полякова. Поліцейські нібито побили чоловіка.

Про це розповів адвокат таксиста в коментарі ТСН, передає УНІАН.

За його словами, Полякова в машину таксі пересадили з іншого авто, хоча раніше таксист говорив, що підібрав нардепа на зупинці громадського транспорту.

«Він дав свідчення. Він не знав й не міг знати, чи вони щось вживали, чи не вживали. Він збрехав, що він підібрав його на транспортній зупинці, а насправді йому його пересадили з іншої машини та попросили доставити додому. Ось і все. Спочатку він вирішив не вплутувати інших людей, тому сказав, що забрав з зупинки й повіз. Ось хлопці його і покарали. Але слідів немає, експертиза не покаже», – розповів адвокат.

Крім того, він вказав, що водій таксі порушив правила дорожнього руху, тому що поспішав відвезти Полякова в лікарню, коли йому стало погано.

Також адвокат повідомив, що таксиста тримали у відділенні майже добу замість трьох годин, а також приховували його місце знаходження. Водночас потерпілий не має наміру судитися з правоохоронними органами, тому що він «звичайний хлопець й просто хоче жити».

Читати ще: Сумніваються у природній смерті: депутати закликають чесно розслідувати смерть нардепа Полякова

За даними журналістів, водій таксі нібито у 2017 році був судимий за частиною 2 статті 149 «Торгівля людьми» Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, помер Антон Поляков у Києві в ніч на 8 жовтня. Нардепа знайшли в авто таксі співробітники поліції, він був без свідомості.

Для нардепа викликали швидку допомогу, але медики не змогли його повернути до життя.

Правоохоронці розпочали справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство) з позначкою «природна смерть».

Розтин показав, що Поляков помер через гостру коронарну недостатність, гостру ішемічну хворобу серця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Народна прокуратура Показати IP 11 Жовтня 2021 15:23
"...тому що він «звичайний хлопець й просто хоче жити». Як бісять ці "прості" люди, які на кожному кроці брешуть, крадуть, порушують усі можливі встановлені норми. Як поліція має швидко встановити істину, якщо кожний намагається збрехати?
а до Народна прокуратура Показати IP 11 Жовтня 2021 15:50
можуть призначити винних. як з Шереметом.хоч смерть Полякова була не від серцевого нападу.ал.е правди ми не дізнаємось ніколи.на привеликий жаль
Народна прокуратура до а Показати IP 11 Жовтня 2021 17:27
Смерть була саме від серцевого нападу. А от викликаний він був поєднанням алкоголю і наркотику метадону. Питання лише в тому як це відбулось - поєднав сам померлий умисно чи це зробив хтось інший, не повідомивши йому. І ви впевнені, що по Шеремету призначили винних? Суд ще не закінчився.
45 до Народна прокуратура Показати IP 12 Жовтня 2021 09:31
Жодна нормальна людина не поєднає метадон з алкоголем, дуже сумнівно щоб Поляков бавився синтетичним наркотиком. Таке поєднання викликає смерть або призводить до тяжкої інвалідності. Метадон Полякову умисне підсипали, а отже умисно його вбили. За чиїм замовленням , то вже інше питання
37 - й Показати IP 11 Жовтня 2021 15:48
А міг і зникнути безслідно... А так і похований по-людськи.
Я Показати IP 11 Жовтня 2021 18:18
І за цією новиною в тіні залишився "подвиг хлопців",які добу катували людину вибиваючи зізнання,яке в нормальній країні не варте нічого,бо добуте незаконно.Але кому це цікаво поки сам не опинишся в подібній ситуації.ЗАТЕ ЯКА НОВИНА.А те,що на "доблесних" треба справу відкривати, про ЦЕ ні-ні.
Народна прокуратура до Я Показати IP 12 Жовтня 2021 10:35
Воно і в Україні не варте нічого. Але у нормальній країні такий свідок-брехун отримав би судимість за перешкоджання правосуддю, а в Україні його дії всі виправдовують, а поліцаїв обливають брудом
Лучанин до Народна прокуратура Показати IP 12 Жовтня 2021 12:04
Поліцаїв з Кагарлика чи Врадіївки? І яка гарантія, що вони не вибили в нього саме такі покази?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus