USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцькій райраді – два нових депутатських об’єднання

15 Квітня 2021 22:23
У Луцькій райраді – дві нові депутатські групи. Обранці громади створили нову міжфракційну групу «За розвиток Горохівщини» та депутатську групу – «Рівні можливості».

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької районної ради 8-го скликання 15 квітня.

До складу міжфракційного депутатського об'єднання увійшло вісім обранців громади: депутати Віктор Білик та Тетяна Бобік (від політичної фракції «ЗА Майбутнє»), Тетяна Павлова-Багрійчук та Алла Сафонік (фракція «Батьківщина»), Андрій Лев та Леонід Смалько (фракція «Слуга народу») та Віктор Магурчак (ВО «Свобода»).

Очолила міжфакційну депутатську групу депутатка Лариса Понєдєльник.

Нагадаємо, під час сесійного засідання депутати Луцької районної ради підтримали проект рішення про соціальне житло, у якому йдеться про те, що закинуті ФАПи на території колишнього Горохівського району будуть облаштовані під соціальне житло для освітян та медиків.

До складу групи «Рівні можливості» увійшли депутати: Ольга Максимяк (фракція «ЗА Майбутнє»), Христина Назар (фракція «Свідомі»), а також Сандра Міненко, Віталій Сніжко та Василина Вітовщик (фракція «Європейська солідарність»).

Зі слів очільниці депутатської групи депутатки Оксани Сущук, об’єднання буде лобіювати питання гендерної рівності, медицини, соціального захисту населення, а також правової допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus