USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбулося навчання з бюджетування

13 Серпня 2018 20:05
Навчання з подання проектів на конкурс бюджетування відбулося 11 серпня в конференц-залі Центру надання адміністративних послуг за ініціативи департаменту економічної політики та за участі громадськості міста Луцька.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Під час навчання 17 активних мешканців міста змогли дізнатися про особливості впровадження бюджету участі на локальному рівні, розібратися в пріоритетах на 2018 рік й процедурних питаннях подання анкет, у формуванні списку ініціативної групи, тренувалися заповнювати анкету та розраховувати бюджет проекту.

Варто зазначити, що бюджетування за участі громадськості реалізовуватиметься у Луцьку вперше в 2018 році. Запровадження Бюджету участі дозволить якісно впровадити європейські практики участі громадян у бюджетному процесі, створить ефективний механізм взаємодії структурних підрозділів Луцької міської ради та жителів міста в процесі прийняття рішень, сформує довіру громадян до місцевої влади шляхом підвищення рівня прозорості процесу прийняття рішень та надання лучанам можливості безпосередньо впливати на бюджетну політику міста.

Умови конкурсу ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus