USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Мінськ замість Кучми поїхав Демченко

16 Жовтня 2018 15:38
Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що сьогодні Україну в Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі представляє радник президента Руслан Демченко.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона сказала на брифінгу.

«Сьогодні відбувається засідання Тристоронньої контактної групи, а також робочих груп в Мінську. Сьогодні Україну представляє під час цього засідання дипломат і радник президента Руслан Демченко», - зазначила Геращенко. Вона додала, що офіційний представник України у ТКГ буде призначений президентом України.

«Саме президент України має оголосити це прізвище. Але, очевидно, і 100 відсотків, що це буде патріотична і фахова людина, яка гідно і достойно представлятиме позицію України в Мінську, так, як це завжди і відбувається», - додала депутат.

Як повідомлялося, на початку жовтня стало відомо, що колишній президент, представник України в ТКГ щодо Донбасу Леонід Кучма завершує свою роботу у групі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus