USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Вона холодна, наче воскова лялька, - Савченко про Тимошенко

29 Березня 2017 08:45
Позафракційний народний депутат України Надія Савченко підтримує з лідером парламентської фракції "Батьківщина" Юлією Тимошенко робочі стосунки.

Про це сказала Савченко в ефірі програми "ГОРДОН" на каналі "112 Україна".

Савченко зазначила, що спілкується з Тимошенко у Верховній Раді, "якщо це необхідно".

"Я просто їй не вірю. Я чула, що у людей, які приходять до влади, змінюється група крові. За Тимошенко я, як і всі українці, спостерігала протягом 25 років. І жодного разу – чи вона була при владі, чи збиралась до влади, як зараз, – я їй не повірила. Не можу пояснити це відчуття... Це інтуїція... Не думаю, що для України вона може зробити що-небудь хороше", – сказала нардеп.

"Зовні вона холодна, як воскова лялька. Я думала, це здається тільки з екрана телевізора. Але ні – і в житті, поруч здається те ж саме. Водночас зрозуміло, що за цим "воском" криється щось інше. Не скажу, що вона мені цікава, радше я була би з нею обережна", – додала вона.

Нагадаємо, 16 грудня фракція партії ВО "Батьківщина" у Верховній Раді вирішила виключити нардепа Надію Савченко зі складу об'єднання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянин Показати IP 29 Березня 2017 09:02
Ви обидві кінчені баби як уся ваша партія підкаблучників.
Верховна Зрада Показати IP 29 Березня 2017 09:44
Змінюється група крові.І це чудо має вищу військову освіту,скоріше совкову.
Станіслав Показати IP 30 Березня 2017 12:31
Надія, ти вважаєш що стала депутатом ВР???? Ти навіть не зрозуміла що тобі до Тимошенко Ю.В. дуже,дуже, дуже далеко!!!Не хочеш вчитися, геть з ВР!!! Депутат повинен відповідати за брехню!!!!
константин Показати IP 10 Квітня 2017 14:45
Тимошенко не восковая кукла. Это воплощение всех отрицательных качеств политика в одном человеке. Напрягите память, сколько раз за свою политическую карьеру она меняла свою линию на диаметрально противоположную, скольких своих "соратников" она втоптала в грязь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus