USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Я маю піти разом із Порошенком», – голова Миколаївської ОДА йде у відставку

23 Квітня 2019 10:27
Голова Миколаївської обласної держадміністрації Олексій Савченко написав заяву про відставку.

Про це він сказав в ефірі «Громадського».

«Вважають, що так повинен зробити кожен глава Обласної державної адміністрації, це по-перше. По-друге, ми стоячи повинні подякувати нинішньому президенту Петру Порошенку, у команді якого ми йшли пліч-о-пліч, незважаючи на всі ті речі, які відбувалися навколо нас. Хочу подякувати за те, що він втримав країну і дав нам можливість нести горду назву української нації. Я працював із ним. Тепер маю зробити, як гідна людина, як чоловік – піти разом із ним», – сказав Савченко.

«Жодних політичних амбіцій і планів у мене нема», – додав він.

Раніше у відставку подав керівник Львівської ОДА Олег Синютка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Активіст Показати IP 23 Квітня 2019 10:34
А хто ж тебе такого д**іла тримати буде?
777 Показати IP 23 Квітня 2019 10:48
А лучше всего пойти вместе с ним на уй.
Коля Показати IP 23 Квітня 2019 11:09
Всі втікайте як щурі з потопающого корабля
К.лучанин Показати IP 23 Квітня 2019 11:11
Ідіть всі голови ОДА у відставку НАЗАВЖДИ! Така структура - це рудимент радянщини, ви взагалі непотрібні, вас ніхто не обирав. Вас призначали смотрящими. Ви що , цього не розумієте? Ви десь "плететесь" позаду народу і людей не чуєте, так як і ваш патрон не чув і тому програв із тріском вибори. ВІн так і не признав вселюдно свої провини. Його любимий коник - це ЄС, НАТО та путін ворог. МИ все це знаємо. Про вступ до ЄС та НАТО , Україна вже визначилась ще до Пороха і йшла до цього. Вступ до НАТО, Україні буде коштувати дуже дорого бо треба буде підігнати до стандартів НАТО наші війська(ЗСУ): озброєння, патрони певного калібру, автомати,гвинтівки, амуніцію і т.д. В нас на озброєнні ще автомати Калашнікова. І розплачуватись за це все буде український народ! На виготовлення патронів, зброї треба будувати заводи, треба обладнання, треба технологіїі т.д. А кошти треба десь брати, залазити в борги? Так що вступ до НАТО буде процесом тривалим для України, але армію треба зміцнювати і безумовно життя людей треба покращувати бо неможемо бути найбіднішою країною Європи, бо цє ганьбою.
Анонім Показати IP 23 Квітня 2019 11:39
він думає, що ми повинні плакати :)
Анонім Показати IP 23 Квітня 2019 11:55
нехай краще розкаже про свою роботу в УБОЗ і як "заробив" свої перші великі гроші, бо це дуже цікава історія
Волинянин Показати IP 23 Квітня 2019 12:40
Та варто би було і однофамільцю з Волині за компанію разом під один Указ піти ! А то шось тяжко в нього виходить - братва ж уже давно ударила по тапкам . Раніше підеш - скоріше прийдеш !
Реаліст Показати IP 23 Квітня 2019 12:51
Так кому ж ви, Савченки і Линдюки, служите - Порошенку, чи державі? Держава ж залишається.....
Навуходоносор Показати IP 23 Квітня 2019 13:06
Личность этого бывшего губернатора весьма интересная. В заявлении о приеме на работу пару лет назад он в 54 -х словах умудрился сделать 17 ошибок! Как этот обалдуй в школе диктанты писал?!Зато наличными держит дома 4 миллиона долларов, о чем задекларировал. Откуда дровишки? Уйти - дело нехитрое, а вот посидеть пару - тройку лет в местах отдаленных - дело нужное! Жаль, что в Украине нет Колымы. А может всех петиных губернаторов обменять на пленных моряков? Хоть какая-то польза будет...Да и Колыма там есть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus