USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Як Порошенко у 2013 просив повернути його у «велику гру»

18 Жовтня 2018 12:10
В українського президента Петра Порошенка немає принципів, у нього є сміливість. Таку думку у програмі "В гостях у Дмитра Гордона" висловила головний редактор тижневика "Дзеркало тижня" Юлія Мостова.

"Він може робити кроки, ухвалювати рішення, але зустрічна жадібність цьому перешкоджає. У 13-му році, десь на початку осені, ми сиділи в ресторані "Егоїст", просто пили каву, і він, тоді просто народний депутат, просив: "Юлю, допоможи мені повернутися у велику гру".

У нас так завжди було: незважаючи на невелику вікову різницю, він завжди звертався до мене на "ти", а я – на "ви", так мені краще тримати дистанцію.

"Не допоможу, Петре Олексійовичу", – сказала я. Він: "Чому?" – "По-перше, я не з цього факультету. Я журналіст, а не піарник". Ну, журналіст – це розвідник, а піарник – контррозвідник", – зазначила Мостова.

На її думку, Порошенку було все одно, бути головою Київської державної адміністрації, мером Києва, керівником української делегації в ПАРЄ чи міністром економіки.

"Навіть головою Нацбанку, лише б повернутися у велику гру. Я сказала, що це не моє – по-перше. "А по-друге, – додала, – я вам не допоможу, оскільки вважаю найнещирішим із політиків, яких знала за всі мої роки у професії".

Він обурився: "Чому?!". Я пояснила – наші стосунки давали мені змогу це сказати – "Тому що ви змалку діабетик, а випускаєте найбільшу кількість солодкого у країні", – додала журналістка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ну звісно Показати IP 18 Жовтня 2018 12:15
Не те що палкоффнік - зі щирістю розтринькав майно армії, яке тепер відвойовує держава у приватників і відновлює Порох за свої кошти. Сама вусата щирість.
вояк до Ну звісно Показати IP 18 Жовтня 2018 17:53
Ну звісно,що ти повний профан в військовій сфері.Демагогів слухаєш і сам стаєш демагогом.Якщо взяти до увги логіку демагогів,точому він (А.Гриценко) досі не в тюрмі?На це недавно дала відповідь Генеральна прокуратура.Письмово!!! Що на А.С.Гриценка в Генеральній прокуратурі заведеної кримінальної справи НЕМАЄ!!!Ще щось потрібно?
..як до вояк Показати IP 18 Жовтня 2018 21:09
Чуєш, вояче, це тому що ГПУ, а його має розслідувати саме НАБУ, бо для Генпрокуратури є обмеження по розмірах (сам Луценко казав, що їм залишили "ловити голів сільрад"). Так що не нада ляля.
Читатель до вояк Показати IP 18 Жовтня 2018 21:25
В другому абзаці того докУмента є чітко вказано, що згідно з приписами до ЄРДР вносяться дані від моменту вручення підозри. Значить просто ще підозри не вручили, а розслідування може тривати і не одне. Щось ще потрібно?
Анатоль_ Показати IP 18 Жовтня 2018 12:45
Але хитрий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus