USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Гунчик набирає у команду хабарників, - нардеп Ігор Гузь

18 Жовтня 2017 14:37
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик набирає хабарників до команди, які можуть ухвалювати рішення щодо виділення землі, отримуючи від цього зиск. Окрім того, не тільки не налагоджує діалог з волинськими нардепами, більше того, «вставляє палки в колеса».

Про це розповів народний депутат Ігор Гузь в інтерв’ю Конкуренту.

«Жодної комунікації. Я з ним не спілкуюся, він зі мною також. Останній раз ми говорили по телефону десь півтора року тому. Нема співпраці. Є «палки в колеса» з дуже багатьох питань, які стосуються мого виборчого округу.

Наприклад, розподіл коштів Державного фонду регіонального розвитку. Область отримала 113 мільйонів гривень: на округ Степана Івахіва спрямували 46% коштів, на мій – 4%. Там конкурсна основа, але на неї безпосередньо впливає ОДА. Я вважаю, що так не можна робити. Це неправильний та некомпромісний розподіл коштів», - повідомив Ігор Гузь.

Зі слів нардепа, тут має місце особистісний конфлікт, адже Ігор Гузь не боїться критично оцінювати роботу голови ОДА.

Зокрема політик згадує екологічну катастрофу на ковельському ветсанзаводі, затримання на хабарі голів Любомльської та Горохівської РДА та втрату коштів на будівництво доріг.

«Про це варто говорити. Гунчик набирає хабарників до команди, які можуть ухвалювати рішення щодо виділення землі, отримуючи від цього зиск.

Ми профукали кошти з польського кредиту на будівництво доріг. Зі 100 мільйонів, ми отримали лише 4 з гаком на "Устилуг-Володимир-Волинський". Все інше пішло на Львівщину. Ці переговори вів Володимир Гунчик», - зазначив нардеп.

Окрім того, Ігор Гузь зауважив про відсутність діалогу між головою ОДА і нардепами.

«За одним столом голова ОДА нардепів не зібрав і вже й не збере. Я вважаю, що ця людина не ефективна на посаді голови ОДА», - переконаний політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
петя Показати IP 18 Жовтня 2017 14:52
тут я з тобою , гузь , згідний.а ти гунчик б*дло по відношенню до волиньвугілля.дуже скоро все проясниться.куди ж ти будеш втікати ?
Гидунчик Показати IP 18 Жовтня 2017 15:14
Один Василенко в команді Г чого вартий!
АК 47 Показати IP 18 Жовтня 2017 15:50
Це точно! Ще е прихвостень і сцикун Голядинець ,му?ло шацьке!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus