USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Будівельна компанія ЛДБК: досвід, якому довіряють своє майбутнє*

25 Грудня 2019 09:58
2019 рік був для Будівельної компанії ЛДБК роком сталого розвитку, нових ідей та їх втілень. Більш як 20-річний досвід в галузі будівництва дозволяє компанії не тільки використовувати надійні методи та матеріали, а й впроваджувати інновації, покращувати технологію. У результаті будинки, які ми зводимо, – довговічні та якісні, виготовлені з екологічно чистих матеріалів, надійні та комфортні.

Ми працюємо щодня для того, аби втілити мрії наших клієнтів про ідеальну оселю, враховуючи їхні побажання та потреби. Наші будинки розплановані відповідно до сторін світу так, щоб кожне з помешкань отримувало достатньо природного освітлення. ЖК «Caramel Residence» – комплекс новобудов на вулиці Конякіна, біля яких росте великий міський парк, що компенсує вплив міста на повітря.

Тут приємно відпочивати і набиратися сил після важкого робочого дня. Тут комфортно організовувати дозвілля. Тут – чудове місце для того, щоб виховувати дітей, гуляти з ними і дбати про їхній розвиток.
Зручний доїзд і розвинена інфраструктура, безпосередня близькість магазинів та закладів побутової сфери поєднуються зі спокоєм спального мікрорайону, що вже саме по собі є унікальним.

Водночас будинки, збудовані з екологічно чистої червоної керамічної цегли, утеплені за найсучаснішими технологіями та з якісних матеріалів європейських виробників. Вони енергоефективні, що дозволяє економити на енергоносіях в майбутньому та не чекати з острахом платіжок за комунальні послуги. Окресленого напрямку, яким ми рухалися у 2019 році, продовжимо дотримуватися і в 2020-му.

Наші клієнти уже знають, що ми завжди дотримуємося заявлених термінів. Тож усі роботи йдуть чітко за планом: у першому будинку на Конякіна,3А мешканці вже прикрашають оселі та готуються до зустрічі Нового року, адже він вже зданий і заселений. Будинок на Конякіна, 3Б ось-ось буде завершений, і ми з радістю скоро подамо документи на здачу, які вже майже готові.
Третій будинок на Конякіна, 3В уже має накритий дах і встановлені віконні рами. Його сусід – Конякіна, 3Г – росте вгору і наздоганяє В. Ще під два будинки на Конякіна, 3Д та 3Є облаштовуємо фундамент і з весни ці красені теж почнуть рости вгору.
Але ми не обмежуємо нашу турботу про клієнтів лише будівництвом. Компанія ЛДБК – один з забудовників, які втілюють комплексну забудову. Саме тому, купуючи квартиру, наші мешканці отримують і облагороджену територію з облаштованими тротуарами, дорогами, парковками, зеленими зонами та дитячими майданчиками та зонами відпочинку.
Отож, навесні на території комплексу буде змонтовано сучасний дитячий майданчик, а також продовжимо озеленення території. Тут буде зона з вуличними тренажерами та місцями для відпочинку.
У 2019 році ми не лише дотримувалися запланованого, а й реалізовували нові ідеї. Цьогоріч наша компанія приєдналася до всесвітнього екологічного руху. Тож сьогодні ми не тільки застосовуємо в роботі екологічні матеріали для благополуччя наших клієнтів, а й допомагаємо людям зрозуміти, що розв’язання проблеми забруднення довкілля залежить від кожного з нас. Економія енергоресурсів, відповідальне споживання, відмова від пластику та штучних матеріалів – сьогодні це напрям, за яким рухається світ і ми разом з ним.
Підсумовуючи рік, що минає, ми пишаємося, що виправдали довіру наших клієнтів. Дякуємо, що довіряєте нам будувати ваше майбутнє!

За деталями можна звертатись за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, або за телефонами (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus