USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Будівництво школи в Олениному затягує РДА?

5 Серпня 2017 16:54
Чергове фінансування на школу в селі Оленине Камінь-Каширського району надійшло. Суму 200 тисяч гривень пролобіювала народний депутат України Ірина Констанкевич і гроші вже на рахунках районного управління, втім, їх не поспішають освоїти.

Про це йшлося під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» 4-го серпня.

Нардеп Ірина Констанкевич нагадала, що кошти вже виділяли торік, однак як у 2016-му, так і зараз районна влада не хоче їх освоювати.

«Нещодавно завдяки моєму сприянню 200 тисяч гривень надійшло із держбюджету на будівництво школи. Торік мільйон виділяла облрада, але кошти не освоїли і є перепони зараз. Пригадую, була в селі торік й воно мені вкарбувалося в пам’яті тим, що це село не лінивих та не байдужих людей. Тоді я була з Ігорем Петровичем Палицею. Мене ця школа здивувала тим, що будується господарським способом: батьки знаходять будматеріали, самі її зводять. Це мало де побачиш, але це прояв великої самосвідомості. Відтак, Ігор Петрович закликав депутатів, щоб виділили мільйон гривень, але їх не освоїли. Гроші є, але політичної волі місцевого масштабу немає. Зокрема, нещодавно я була в голови ОДА на нараді й довідалася, що є перешкоди в освоєнні коштів. Це дивує, бо 200 тисяч гривень вже на рахунках», - розповідає нардеп.

Вона додала, що районна влада пропонує кошти перенаправити на інші потреби, а будівництво школи продовжити в 2018-му році.

«Мене дивує татка позиція, коли ініціатива громади не підтримується, коли влада не хоче чути людей, а займається самочинством. Я дуже сумніваюся, що жителі села Оленине погодяться на пропозиції РДА І ОДА перенаправляти їхні гроші», - додала народна обраниця.

Нагадаємо, нещодавно голова Волинської ОДА Володимир Гунчик назвав будівництво школи недоцільним та «політичною забаганкою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віка Показати IP 5 Серпня 2017 19:43
Гнати Гунчика "старий мачо " з його "підстилками", дорогу Палиці І.П..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus