USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Держава боргує луцькому ЖКП майже мільйон

7 Червня 2017 10:49
Заборгованість держави за субсидіями Житлово-комунальному підприємству № 11 становить 975 тисяч гривень.

Про це повідомив директор ЖКП № 11 Станіслав Потайчук під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, яке відбулося 7 червня.

«Незважаючи на всі труднощі підприємство працює, сплачує податки до бюджету та виплачує заробітну плату працівникам», – відзначив Станіслав Потайчук.

Він відзначив, що досить складно теж стягувати борги за несплату послуг населенням. «Немає розроблених механізмів стягнення заборгованості», – сказав директор ЖКП № 11.

Також було повідомлено, що при Житлово-комунальному підприємстві № 11 у Луцьку цілодобово працює диспетчерська служба, яка здійснює контроль за роботою 314 ліфтів.

Загалом ЖКП № 11 обслуговує 78 житлових будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus