USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ділянку на Рівненській хочуть віддати під багатоквартирні будинки

18 Жовтня 2017 13:15
На ділянці, передбаченій для комунальних підприємств на вулиці Рівненській у Луцьку, хочуть будувати багатоквартирні житлові будинки.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 18 жовтня.

Депутатам пропонували надати дозвіл на коригування проекту детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській.

В міську раду звернулось ТОВ «ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ», яке у зв’язку з набуттям права власності на об’єкти нерухомого майна на вулиці Рівненській має намір будувати багатоквартирні житлові будинки на цій земельній ділянці.

Відповідно до Плану зонування території міста Луцька та детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській, де планується будівництво багатоквартирних житлових будинків, ця територія знаходиться в зоні розміщення комунальних підприємств.

Управління містобудування та архітектури підготувало лист в ДП УДНДІПМ «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя (Київ), для врахування в відкоригованому генеральному плані розміщення на зазначеній території багатоквартирних житлових будинків. Тому виникла необхідність коригування детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській. Передбачається, що ухвалення рішення допоможе впорядкувати забудову житлового кварталу.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus