USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для будівництва вірменської церкви змінять призначення ділянки у Луцьку

22 Листопада 2017 12:12
Змінити призначення ділянки колишнього фуражного ринку на вулиці Потебні планують депутати міськради – на ділянці планує побудувати храм вірменська громада Луцька.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 22 листопада.

Депутати розглянули проект рішення про надання релігійній організації «Сурб Саргіс» громади Української єпархії Вірменської апостольської церкви міста Луцька дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення у постійне користування для будівництва та обслуговування храму та господарських будівель і споруд на вулиці Потебні, 105.

Голова комісії Євгеній Ткачук повідомив, що йдеться про ділянку колишнього фуражного ринку на Гнідаві. Спочатку вірменську церкву планували побудувати у парку Дубовий гай у мікрорайоні ЛПЗ, але громада мікрорайону була категорично проти, тож визначили іншу ділянку, яка влаштувала представників вірменської громади.

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк зауважив, що, згідно з генпланом міста, ділянка була передбачена для ринку, тому у проекті рішення міськради потрібно вказати, що управління повинно врахувати зміни при коригуванні генплану.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus