USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова Нацради з телебачення шукає нерухомість в Маямі за $ 600 тисяч, – журналіст

9 Лютого 2018 10:33
Голова Національної ради з питань телебачення Юрій Артеменко із щорічною зарплатнею в 10 тисяч доларів начебто підшуковує собі нерухомість у Маямі вартістю 600 тисяч доларів.

Відповідні відомості містяться в оприлюднених у Мережі переписках Артеменка, заявив в ефірі ток-шоу "Право на владу" ведучий програми "Гроші" Олександр Дубінський, передає ТСН.

"Людина, яка декларує річну зарплатню в 10 тисяч доларів, дозволяє собі підшуковувати у Маямі квартири за 600 тисяч доларів. Що це за 600 тисяч доларів? Звідки вони беруться, як не за виконання конкретних замовлень? Як я розумію цю ситуацію? Людина виконує завдання з "віджиму" телеканалу у власників на користь однієї особи", - сказав він.

Дубінський зазначає, що в оприлюднених переписках Артеменка багато доказів того, що він узгоджував з Адміністрацією президента, які попередження виносити телеканалам. Ведучий додав, що коли телеканал отримує декілька попереджень, то втрачає ліцензію, без якої не може працювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 9 Лютого 2018 11:42
А де НАБУ ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus