USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головний лісничий Волині задекларував 5 гектарів земель на Горохівщині

29 Квітня 2019 13:37
Начальник Управління лісового і мисливського господарства у Волинській області Олександр Кватирко задекларував дві земельні ділянки у Горохівському районі загальною площею майже 5 гектарів.

Землю у власність головний лісничий Волині набув у 2018 році, пише Волинь24.

Вартість набутої землі у декларації не зазначена. Відомо, що земля сільськогосподарського призначення у Горохівському районі Волинської області особливо цінна, бо відрізняється своєю високою родючістю.

Разом з тим дружина Олександра Кватирка володіє корпоративними правами агрофірми «Незалежність», їй належить частка у розмірі 0,2%. Також вона є власником виробничих приміщень пилорами та складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Горохів Показати IP 29 Квітня 2019 15:30
Тут немає нічого дивного, це батьківський пай. А про агрофірму "Незалежність" дуже цікаво. Її давно вже немає, хіба що по бумагах існує. Ця частка, це власність покійного батька Михайла. От пилорама, це вже реальний прибуток, ще й в головного лісника

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus