USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Із території Луцька зникло більшість тимчасових споруд для торгівлі

20 Лютого 2020 20:44
У Луцьку пропонують ввести мораторій на коригування затверджених комплексних схем розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Про це під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства сьогодні, 20 лютого, повідомив начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз.

«З метою уникнення ситуації, коли тимчасові споруди продовжують встановлювати безкінечно, пропонуємо ввести на рік часу мораторій на коригування затверджених комплексних схем. Власне, по такому принципу в нас і відбувалась робота раніше, у 2018-2019-х роках. І такий метод довів свою ефективність. Ми накопичуємо запити від підприємців, обробляємо, коригуємо ці план-схеми, виносимо на затвердження і приймаємо. Наразі просимо призупинити цей процес, щоб довести усе до ладу, і тоді знову запустити програму», – звернувся головний архітектор міста до депутатів.

З його слів, протягом останнього року, майже з усіх комплексних схем-планів зникли тимчасові споруди.

«Майже зникли усі пересувні тимчасові споруди. Зокрема, їх прибрали біля шкіл, парків, вокзалу та магазинів, адже підприємці скаржилися на тимчасові споруди, де продавали аналогічні товари, що і в магазинах. Додатково з’явилося споруд досить небагато – менше десятка», – пояснив Веніамін Туз.

Остаточне рішення із цього питання луцькі обранці громади прийматимуть під час чергової сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2020 08:28
Якщо міськвиконком Схему затвердив, то її треба дотримуватися ! А то крутите нею , як циган кіньми !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus