USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк отримав за рік більше квартир для міської черги, ніж за попередні шість

27 Червня 2018 17:49
Ще дві квартири у новобудові забудовник передав у комунальну власність Луцька.

Про це йшлося під час пленарного засідання 43 сесії Луцької міськради 27 червня.

Депутати погодили прийняття у міську комунальну власність квартир №5 та 61 на вулиці Ковельській, 29. ТзОВ «Єврохолдінг» звернулося з листом щодо надання у житловий фонд міста двох квартир у будинку на вулиці Ковельській, 29 площею 61 та 85,6 метра квадратного. Квартири використають для заселення тих, хто потребує поліпшення житлових умов або перебуває на квартирному обліку.

Як зауважив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, проект рішення свідчить про принципово нові підходи до роботи команди, яка перебуває на чолі міста. Ці квартири будуть третьою та четвертою квартирами, які місто отримує від забудовників.

З 2010 до 2016 року було виділено 28,33 гектара ділянок для будівництва багатоквартирних житлових будинків і місто отримало від забудовників лише одну квартиру. Ділянки віддавали в оренду без аукціону. Відтоді, як містом керує нова команда, виділили 3,1 гектара, а гарантій отримали фактично на 800 метрів квадратних житла.

Дві квартири вже передали афганцям, також отримали гарантію будівництва дитячого садочка на 200 місць у Привокзальному мікрорайоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus