USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька компанія ЛДБК обирає якість*

27 Червня 2019 19:30
Ми настільки часто вживаємо у своєму лексиконі слово «якість», що не сприймаємо його як щось виключне. З одного боку це дуже добре – ми почали настільки цінувати надійність і комфорт, що цей термін став для нас звичним. А з іншого боку – він став настільки буденним, що ми його вже й не помічаємо. Але саме якість часто стає вирішальним фактором вибору, навіть коли ми про це не задумуємось.

Ми обираємо ту чи іншу марку одягу, бо впевнені, що цей одяг буде чудово носитися і не втратить вигляд та форму надто швидко. Ми обираємо перевірені туристичні агентства, з якими не матимемо клопотів у надзвичайній ситуацій, а натомість матимемо багато чудових спогадів. Ми готові заплатити більше за дитячі іграшки відомого виробника, але будемо спокійні, що вони не складаються зі шкідливих матеріалів і не поранять дитину, не викличуть алергію у маляти. Ми купуємо їжу або перевірених марок, або ж у перевірених продавців. Ми готові придбати дорожче авто, але будемо впевнені, що воно прослужить нам довше і не підведе в разі екстреної ситуації. Адже репутація – це річ, яку нелегко завоювати, та якщо вона є, то вона слугує гарантією безпечності.

Проте така прискіпливість до повсякденних клопотів часто призводить до того, що ми не завжди застосовуємо слово «якість» до важливіших речей, бо якість стала супутником нашого життя, як щось присутнє «за замовчуванням».

Тож в Будівельній компанії ЛДБК замінили термін «якість» на такі поняття як Baumit, Rehau, Vaillant. Це – знані у світі торгові марки, які вже давно довели свою надійність та постійно підтримують свою репутацію. Саме тому для ЖК «Caramel Residence» використовують лише надійних виробників, які зарекомендували себе на світовому ринку і десятиліттями тримають марку, їх обирають в європейських країнах, їм довіряють своє майбутнє.

Тому, якщо вікна, то Rehau з двокамерним склопакетом та п’ятикамерним віконним профілем, який має коефіцієнт тепловіддачі 0,80. Це – один з найкращих варіантів для збереження тепла у вашій оселі. На ці вікна є 5-річна гарантія та всі необхідні сертифікати якості.

Якщо котел – то Vaillant з мідним первинним теплообмінником, що є запорукою довговічності та надійності. Сам котел енергоощадний, безшумний та має відмінну тепло- та звукоізоляцію. Ця фірма-виробник уже давно має надійну репутацію у Європі.

Якщо система утеплення – то Baumit. Цей австрійський виробник надає якісні, сертифіковані матеріали, які відповідають усім нормам утеплення фасаду. Підрядник, який виконує ці роботи, до слова, дає гарантію на свою роботу 10 років. А фірма-виробник запевняє, що якісно змонтоване утеплення, при дотриманні правил експлуатації, обходитиметься без ремонту не менше 25 років.

Якщо цегла – то червона керамічна. Екологічна, з чудовими теплоізоляційними характеристиками, не вбирає вологу, кожна партія якої перевіряється у власній лабораторії.

Якщо штукатурка і стяжка - то тільки рівно виконані, під маяки, тому не треба буде вирівнювати стіни та підлогу додатково

Тож, якщо забудовник – то Будівельна компанія ЛДБК, яка ось уже 20 років на ринку утримує здобуту репутацію надійної компанії. Якщо житло – то в ЖК «Caramel Residence», що зводиться в Луцьку на вулиці Конякіна. Адже ці терміни уже стали синонімами «якості».

Усі деталі про квартири в комплексі можна отримати за адресою: місто Луцьк, вул. Ветеранів, 22, або за телефонами (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus