USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Із луцьким забудовником, який перетворив ділянку в Старому місті на смітник, скасували договір оренди

24 Червня 2020 17:09
Забудовника ТзОВ «Луцькміськбуд»позбавили права орендувати земельну ділянку на вулиці Кафедральній, 13.

На думку луцьких обранців громади, власну безгосподарність вищезгаданий забудовник уже продемонстрував на прикладі ділянки на вулиці Драгоманова, 15 у Старому місті, яку він за 5 років перетворив на смітник.

Про це стало відомо сьогодні, 24 червня, під час засідання позачергової дистанційної 84-ї сесії.

Так, під час дистанційного засідання депутати підтримали проєкт рішення про скасування ТзОВ «Луцькміськбуд» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для влаштування будівельного майданчика на період будівництва житлово-офісного комплексу на вулиці Кафедральній, 13 та оренди цієї землі.

Як прокоментував власну позицію депутат Луцької міськради Микола Федік, на Кафедральній, 13, де протягом 5 років господарює забудовник, руйнується важливий культурний пласт, однак він не зробив жодних кроків для того, щоб хоч якось владнати ситуацію.

«Там досі розритий котлован», - зазначив обранець громади.

Схожа ситуація і на ділянці на вулиці Драгоманова, 15 яку також орендував цей забудовник.

Тож луцькі депутати ухвалили рішення розірвати договір оренди із ТзОВ «Луцькміськбуд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 24 Червня 2020 17:25
там не завадило б розкопки ще зробити , поруч десь у 1987-му клад з золотих монет знайшли , по пам'яті штук 300 , там євреї до війни жили , потім гетто було , я сам в 1988 в розкопках брав участь , підвалини на три поверхи вниз йшли , на той час цілі , тільки авіабомба влучила то позасипало , вручну рили за копійки . рабан тарас директором тоді заповідника був .
Петросян Показати IP 24 Червня 2020 17:49
Забрали в одного , віддать другому. А смітник був так і буде , або зараз віллу якомусь побудують чи забігайлівку . Чи хтось вірить в то що там буде музей ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus