USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині створюють нову комунальну установу

10 Вересня 2020 13:41
У Волинській області з’явиться нова комунальна установа «Молодіжний центр».

Про це йшлося 10 вересня під час засідання 32-ї сесії Волинської обласної ради.

«Молодіжний центр» як обласна комунальна установа запрацює з 1 січня наступного року.

Депутати доручили управлінню у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації розробити та подати на затвердження голові обласної ради Положення обласної комунальної установи «Молодіжний центр».

Виконувачем обов’язків директора обласної комунальної установи «Молодіжний центр» призначено Яну Романюк (на фото – в центрі). Їй доручено здійснювати всі організаційно-правові заходи, пов’язані з реєстрацією закладу згідно з чинним законодавством України.

Як зазначила Яна Романюк, присутня на засіданні сесії облради, вона має перспективні плани, аби в кожній громаді області запрацювала своя молодіжна рада, адже «молодь – це не наше майбутнє, молодь – це наше теперішнє». За її словами, майбутня установа працюватиме з молодіжним активом у районах та ОТГ області, аби об’єднати представників державного та громадського секторів навколо розвитку якісної молодіжної роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 10 Вересня 2020 14:36
Мало ще трутнів на шиї платників податків?З тієї установи буде толку,як з козла молока.А зарплати потрібно буде плотити.Цікаво,який штат установи? Адекватна молодь села давно за кордоном,а ті,що залишились_лигарі і ледари.Не набагато краща ситуація і в містах.Особливо в малих.
Анонім Показати IP 10 Вересня 2020 15:03
Скорочення в дії.
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2020 18:24
А хтось знає, що таке якісна молодіжна робота?, і що в результаті цієї роботи буде мати молодь? Та й взагалі, по всім комунальним підприємствам необхідно провести аудит, щоб влада прозвітувала про діяльність створених нею підприємств з реальними цифрами, а не якимось "перспективними планами".
Молодичка Показати IP 10 Вересня 2020 20:42
Дійсно, виглядає як штучне утворення, цікаво, кому це вигідно...
Андрій Турійчанин Показати IP 11 Вересня 2020 07:47
Черговий порожняк, вся їх "робота" буде тільки на бумазі. Все це мутять під когось конкретного "свого", і працювати там будуть люди далекі від проблем молоді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus