USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині відкрили перший ЦНАП, який працюватиме у форматі міськрайонного

18 Квітня 2017 14:31
У Володимирі-Волинському 18 квітня відкрили перший на Західній Україні ЦНАП, який працює у форматі міськрайонного.

Приміщення Центру надання адміністративних послуг капітально відремонтували, перетворивши вже досить стару будівлю на прозорий сучасний офіс. Вдалося зробити таку роботу завдяки Європейським грантовим коштам, інформує БУГ.

«Володимир-Волинський ЦНАП – перший серед подібних структур у Західній Україні, який працює у форматі міськрайонного. На його створення було витрачено 1 млн. 250 тисяч гривень грантових коштів, 525 тисяч грн. коштів міського бюджету і 15 тисяч грн. районного бюджету. Загалом – 1 млн. 790 тисяч гривень. Оскільки процедура закупівель товарів, робіт і послуг проводилася через систему електронних закупівель, вдалося зекономити 180 тисяч гривень. У новому ЦНАПі є низка новацій. Він досить технологічно оснащений. Є електронна черга, системи документообігу, відеонагляду, звукозапису, смс-інформування, у подальшій перспективі будуть запроваджені ще й онлайн послуги. Відпрацьовується питання додаткової інтеграції послуг у ЦНАП. У приміщенні є достатньо місця і для представників міграційної служби, для надання послуг видачі паспортів громадянина України і закордонного паспорта. Питання з міграційною службою ще відпрацьовуються, хоча усі умови уже створені», – розповів Роман Матвійчук, керівник експерт-проекту ЄС із модернізації 15-ти центрів надання адміністративних послуг у Волинській, Львівській та Рівненській областях.

Окрім представників влади на відкритті ЦНАПу були присутні керівники і виконавці проекту, представники ЄС в Україні та інші запрошені гості. Після урочистого перерізання стрічки перед входом у ЦНАП, делегації провели екскурсію новим приміщенням та продемонстрували, як працює прозорий офіс.

«Громада міста та громада району отримала хороший подарунок. На сьогодні ми маємо установу дійсно європейського рівня. Надіюся, що наш колектив зможе втримати цю марку за підтримки громади», – розповіла директор ЦНАПу Алла Троць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus