USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нові обличчя будівельної компанії «Інвестор», особливі пропозиції та акції*

5 Листопада 2018 13:56
Переможцям конкурсу «Обличчя Інвестора», яких обирали волиняни, вручив подарунки директор будівельної компанії Андрій Разумовський. На прес-конференції він презентував також нові умови відтермінування для купівлі житла, привабливі іпотечні пропозиції та спеціальні акційні знижки.

«ОБЛИЧЧЯ ІНВЕСТОРА»

На перший етап конкурсу надійшло близько 200 анкет, розповідає маркетолог Будівельної компанії «Інвестор» Ірина Новосад.

«Така велика кількість людей нас приємно дивувала. В процесі кастингів, ми відібрали близько 50 учасників, у фінал потрапило восьмеро. Цікаво, що в соцемрежах відбулося шалене обговорення та голосування, за цим було цікаво спостерігати, людям сподобалося. Так, фіналістами конкурсу стали: Мирослава Буденчук, Марія Крикун, Діана Савчук, Олена Григоренко, а такождіти Давид Шутовський, Анна Борисюк, Соломія Павлючик, Єгор Пашкевич. За результатами онлайн голосувань, перемогу здобули Соломія Павлючик, Єгор Пашкевич, Олена Григоренко. З ними в подальшому будемо плідно співпрацювати», - каже Ірина Новосад, подякувавши всім учасникам, які приділили свій час «Інвестору».


Мами дітей-переможців розповіли, що для малечі це був великий досвід й конкурс дав можливість розкрити себе.

«Дякую за надану можливість брати участь у цьому проекті, для нас це було важливо, адже на сьогодні це одна з найкращих у місті будівельних компаній, де ми вже собі приглядаємо нове помешкання. Вона сучасна і стильна», - наголосила Юлія Павлючик.


«Раніше Єгор дуже не любив фотографуватися й зробити сімейну світлину було проблемою, він відмовлявся й насуплювався. А після фотосесії на конкурсі він просто світився від щастя, йому дуже сподобалося, казав, що хоче ще. Тому й задоволені, що син щасливий», - поділилася спостереженнями Ольга Пашкевич.

Обличчя «Інвестору», модель Олена Григоренко, подякувала всім за підтримку.

«Я щаслива! Раніше ніколи не брала участі в конкурсах, але побачивши цей, зрозуміла – мушу перемогти. Я дизайнер, тато був будівельником, тому ця галузь близька. Мені дуже приємно, що так активно волиняни підтримували мене в соцмережах, адже суперниці були дуже гарні та достойні. Познайомившись із колективом, я отримала море задоволення, бо люди прості, свої, водночас професіонали. Думаю, ми спрацюємося», - наголосила Олена Григоренко.


ВСТИГНИ КУПИТИ

Директор будівельної компанії Андрій Разумовський розповів про нові акційні пропозиції та наголосив, що кількість помешкань обмежена.


«Цього року наша компанія почала будівництво другої черги котеджного містечка «Струмочок», а це 9 будинків та 118 таунхаусів. Площа містечка 7 гектарів. Для наших клієнтів маємо тут цікаві пропозиції: 5 таун-хаусів з авансом 10% й відтермінуванням оплати на 3 роки. Цей житловий комплекс ми по-особливому любимо, бо це високий ґатунок комфортного житла, де просторі квартири, площа від 100 квадратних метрів, кожна людина має своє паркувальне місце. Для зручності кожної сім’ї ми пропонуємо три типи планування: «Класичний», «Сімейний» та «Затишний».

Спеціальна пропозиція є і для клієнтів, які хочуть придбати житло в ЖК «Супернова». У перших трьох будинках, які ввели в експлуатацію, лишилося 5 квартир площею 68 кв.м., їх можна придбати зі знижкою за 877200 грн., при реальній вартості 12 900 грн за квадратний метр. Враховуючи, що у нас щомісяця купують десь зо 20 квартир, то охочим придбати комфортне житло варто поспішити. Є також можливість придбати квартири із відтермінуванням.

Якщо хтось вподобав помешкання у ЖК «Юпітер», то й тут діє спеціальна пропозиція на 2-кімнатні квартири площею 79,1 кв.м. Останні 4 квартири у другому будинку можна купити за 985 тисяч гривень (12 450 грн/кв.м), перший внесок 50% і можливість відтермінування виплат на півроку. Є одна дворівнева квартира з готовим ремонтом - 65 тисяч доларів, її площа 106,32 кв.м.

Приємну пропозицію підготували й для ковельчан. У гарному місці, де зводиться новий, сучасний мікрорайон «Парковий квартал». Вартість 1-кімнатної квартири тут - 15 тисяч доларів. Готові квартири ще є в другій черзі будівництва, восени починаємо зводити третю чергу. Нині ми там будуємо пішохідний тротуар, восени будемо асфальтувати дорогу. Знаємо, що поряд є земельні ділянки, де наші колеги мають намір найближчим часом працювати. Тому, думаємо, новий мікрорайон розвиватиметься швидко», - пояснює Андрій Разумовський.

ІПОТЕЧНЕ КРЕДИТУВАННЯ

«Ми хочемо наголосити, що ці програми реально працюють», - каже маркетолог будівельної компанії Ірина Новосад. Та додає, що ними можуть користуватися люди, які реально хочуть покращити свої житлові умови.

«На даний момент ми працюємо з «ПриватБанком» та «Кредобанком». Вони надійні та пропонують різні умови з тими чи іншими перевагами.

Для прикладу, «ПриватБанк» дає кредит на 20 років із відсотковою ставкою 17,9% річних з мінімальним внеском 25%. Перевагою є те, що вони враховують додаткові доходи клієнта, відповідно можна швидше оформити договір.

Своєю чергою, «Кредобанк» має перевагу у відсоткових ставках: перші 2 роки 14,5%, третій рік і далі 17%, мінімальний внесок 20%, термін кредиту до 20 років. Їхньою перевагою є й те, що вони працюють з нерухомістю на етапі будівництва. Що для багатьох зручно. Для прикладу, цією іпотекою наші клієнти нещодавно успішно скористалися в Ковелі», - запевнила Ірина Новосад.

Також учасники прес-конференції розповіли, що найближчим часом уже стартує нова акція «Шукайте друга», яка буде корисна як для нинішніх клієнтів, так і для нових. Деталі обіцяли розповісти згодом.


ПІСЛЯМОВА

Насамкінець, Андрій Разумовський пояснив, чому будівельна компанія невпинно пропонує все нові і нові акційні пропозиції, знижки, конкурси, дні добросусідства та відкритих дверей. Він каже, що його команда – це однодумці, які хочуть цей світ робити кращим та цікавішим.

Та додає, що зараз працюють над концепцією «фантастичної» будови з використанням принципово нових технологій, а також із залученням іноземних спеціалістів, аби в центрі Луцька звести об’єкт, який стане окрасою обласного центру, біля якого туристи та молодята хотітимуть фотографуватися.

«Ми себе так позиціонуємо та постійно пропонуємо нашим клієнтам щось нове не через те, що квартири погано продаються, бо ж у зданих будинках їх майже немає. Усе тому, що ми молоді, активні й хочемо постійно творити, пропонувати щось нове, цікаве, розвиватися. Тому й працюємо так, щоб не було сумно ні лучанам, ні нам.

Щодо ЖК «Супернова», то другий і третій будинки ми ввели в експлуатацію, там вже створені ОСББ. Ще місяць-три пройде й усі заселяться, заключать договори на прибирання і так далі. Будинки починають жити. Щодо першого,

то там роботи виконані, зараз завершуємо впровадження газопостачання і за пару днів подаємо акти готовності. Здачу трохи затягнули, але це тому, що об'єкт особливий, він дуже масштабний, а ми все робимо ретельно. Восени вже саджатимемо дерева, ставимо лавочки, мешканці будуть задоволені.

Зауважу, що нас насторожує значне підвищення вартості будівельних матеріалів: піднялася ціна на газ, далі на цеглу, цемент, арматуру, подорожчало пальне - зросла вартість транспортування. Зараз середня зарплата працівників у Луцьку 13 тисяч гривень, люди виїжджають в Польщу, тому з нового року збільшитися рівень зарплати десь до 15-16 тисяч. Відповідно, все це призводить до того, що з нового року зросте вартість житла на ринку нерухомості. Тому нинішні умови - вигідна пропозиція для тих, хто хоче покращити свої житлові умови», - наголосив Андрій Разумовський.



Контакти відділу продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

вул. Коперника, 13в, м. Луцьк.

096 030 20 10

Офіційна сторінці у Фейсбуці
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus