USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Облспоживспілці не дозволять надбудувати котельню на Центральному ринку

21 Червня 2018 16:27
Не давати Волинській облспоживспілці згоди на будівництво дахової котельні на вулиці Глушець, 1 рекомендували в архітектурній комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 21 червня.

Надати згоду на реконструкцію приміщення на вулиці Глушець, 1, просила Волинська облспоживспілка. Реконструкція можлива лише за згоди власника земельної ділянки, яким є міська громада Луцька в особі Луцької міськради.

Як повідомив перший заступник начальника управління містобудування та архітектури міськради Веніамін Туз, на даху приміщення Волинська обласна спілка споживчих товариств хоче облаштувати котельню. Він відзначив, що управління виступає категорично проти цього.

Член комісії Костянтин Петрочук зауважив, що у разі отримання дозволу облспоживспілка фактично зможе надбудувати ще один поверх, а наприкінці зробити котельню. З його слів, такий проект рішення є передчасним, враховуючи дії міськради щодо розробки концепції території поблизу Луцького замку. На його думку, вирішувати питання птірбно вже після затвердження такої концепції.

Голова комісії Андрій Козюра зауважив, що згоду можна було б дати, якби суб’єкт господарювання був добропорядним і шукав консенсус з міськрадою за всіма питаннями. Натомість відбувається лише протистояння. Облспоживспілка, на його думку, давно мала можливість зробити реконструкцію, про яку її просили депутати (йдеться про «шанхай» з неприглядних металевих контейнерів на ринку, який псує краєвид з Луцького замку). До того ж, договір оренди ділянки завершується у серпні.

Підсумку, члени комісії не рекомендували надавати облспоживспілці згоди на реконструкцію об’єкту нерухомого майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus