USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Обирай житло»: відпочинок – важлива складова комфорту*

16 Травня 2019 08:58
Нова квартира – нове життя. Це – ваше сімейне гніздечко, ваша фортеця, де ви знайдете спокій та повернете собі сили, місце, де ви будете черпати енергію для активного життя. Це місце, куди хочеться повертатися після напруженого дня і місце, яке ви любите. Тут зібрані дорогі вам речі, тут відбуваються найдушевніші зустрічі. Тут – ваше місце Сили. Так ви уявляєте своє нове помешкання, коли плануєте придбати омріяні квадратні метри?

Якщо відповідь ствердна, то до того моменту, як ви власними ключами відімкнете двері своєї квартири, доведеться таки добряче поміркувати: як придбати квартиру і не помилитися з вибором? Саме тому Інформаційне агентство Волинські Новини разом з Будівельною компанією ЛДБК публікує серію матеріалів з циклу «Обирай житло», в яких за пунктами розповідаємо про всі-всі нюанси вибору квартири: від фундаменту до стін, від дозвільних документів до сертифікатів на комплектуючі, - усе це треба проаналізувати, якщо ви свідомо підходите до вибору квартири, у якій будете мешкати.

Проектуємо майбутнє: як любите проводити вільний час

Крім матеріалів будівництва, питань енергозбереження, комплектації квартири, варто перед покупкою задуматися і про те, чи є місце для відпочинку біля будинку, де розташована квартира. Адже про відпочинок забувати не можна – інакше ви не встигатимете відновлювати сили, будете дратівливі і втомлені, чи, й гірше - можете навіть забути, що таке прості життєві радощі. І відпочинок – це не лише здоровий сон (хоча ним теж не варто нехтувати).
Звісно, у кожної людини свої потреби і свої бажання. Одні люблять релаксувати в домашніх капцях з горнятком кави чи келихом вина, інші – обожнюють великі компанії, які збираються на барбекю-вечірку. Треті тішаться, слухаючи дитячий сміх, який лунає з гойдалок та пісочниць, а четверті люблять вранці бігати парком, або ж спокійно гуляти на свіжому повітрі чи займатися спортом на вуличних тренажерах.
Тому, обираючи житло, з’ясуйте, де ви зможете комфортно відпочивати, почуваючись у безпеці. Адже якби там не було, та сидіти на лавці під палючим сонцем біля автопарковки, вдихаючи вихлопні гази і не маючи натяку на тінь, - не надто радісна картина.

Або ж виявити, що обіцяний сучасний дитячий майданчик – то занадто гучна назва для однієї гойдалки і пісочниці. Що й казати про відсутність поруч зелених зон, адже часто, міські житлові квартали забудовники перетворюють на бетонні джунглі, щоб збільшити кількість забудови і отримати якнайбільший зиск.
Отож, якщо обираєте житло, дізнайтеся, що передбачає інфраструктура будинку чи комплексу, чи є поруч зони для прогулянок, занять спортом, посиденьок з друзями, - всього того, що дозволяє зробити ваш відпочинок приємним та комфортним. Так ви зможете обрати ідеальне житло, в якому ви обов’язково будете щасливими!
ЖК «CaramelResidence» - місце щасливих людей

Дбаючи про комфорт своїх клієнтів, будівельна компанія ЛДБК прораховує усі деталі своїх майбутніх житлових комплексів. Тож закономірно, що найновіший проект, який компанія втілює в Луцьку - ЖК «Caramel Residence» поєднав сучасні технології і досвід, вимоги часу і традиції. А мікс комфорту і затишку міської забудови з парковою зоною – одна з родзинок цього комплексу.
Розташований у спальному мікрорайоні, внутрішній двір комплексу ізольований від шуму. Щоб усім майбутнім мешканцям було тут максимально комфортно – до їхніх послуг цілий комплекс внутрішньої інфраструктури: салони краси, продуктові магазини, заклади харчування, де буде приємно відпочивати із сім'єю або ж друзями.
Для тих, хто не уявляє своє життя без спорту, в громадському центрі, передбаченому на території комплексу, працюватиме тренажерна зала та фітнес-клуб. А в дворі буде облаштоване міні-футбольне поле для товариських зустрічей. Відпочинкова інфраструктура передбачає також зону для барбекю.
Тим, хто дбає про комфортне проживання своїх діток, буде приємно дізнатися, що для маленьких мешканців на прибудинковій території будуть обладнані ігрові та спортивні майданчики. В громадському центрі для маленьких розумників працюватиме школа раннього розвитку, маленька школа для дошкільнят, різноманітні гуртки для дітей старшого віку. Юні футболісти зможуть ганяти у м’яч на футбольному міні-полі.
І це ще не все. Адже зовсім поруч, за кілька метрів від комплексу – чудовий парк. 8 гектарів зелених насаджень, обперезані пішохідними та велосипедними доріжками, доглянутими газонами та освітленням – це той надзвичайний бонус, який отримують нові мешканці ЖК «Caramel Residence». Там же діє дитяче містечко «Карамелька», яке полюбили всі мешканці мікрорайону. Тут усі майданчики розділені на вікові зони і вже тішать маленьких лучан. А для тих, у кого є домашні улюбленці, буде важливо дізнатися, що в парку передбачено майданчик для вигулу собак.

Довідково:

«Обирай житло» - спільний проект Будівельної компанії ЛДБК та ІА Волинські Новини, покликаний допомогти правильно обрати волинянам помешкання для комфортного майбутнього і не помилитися з вибором. Всі нюанси вибору житла від перевірки документів компанії-забудовника до економічних підрахунків вартості майбутніх комунальних послуг - в серії статей на шпальтах видання. Ми - за чесне і відповідальне будівництво, адже ми зводимо наші будинки для того, щоб у них вирувало життя, і нам не байдужа наша репутація. Секретами правильного вибору ми будемо ділитися з читачами, щоб вони не потрапляли в пастки аферистів і завжди вмикали критичне мислення напередодні відповідального вибору: купівлі власної квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus